Janne K. Jääskeläinen

Haluatko kasvattaa yrityksestäsi vaivattoman voitontekokoneen?

Tuntuuko ajatus stressittömästä yrittämisestä vain kaukaiselta haavekuvalta? Jatka lukemista👇.

Todistetusti toimivia keinoja ja käytäntöjä yrityksen tuloskunnon parantamiseen – suoraan sähköpostiisi!

Paras sisältöni ei löydy sivuiltani tai oppaista. Ne on varattu uutiskirjeeni tilaajille. Lähetän listalle parhaat oivallukseni ja testatut metodini. Jaan uutiskirjeessä myös parhaat työkalut ja käytäntöni.

Rakastan yrittämistä.

Saan aivan mahtavan fiiliksen, kun asiakkaani menestyvät. Olen ollut yrittäjänä kohta 20 vuotta, ja sinä aikana olen kokenut kaiken konkurssista exittiin. Haluan jakaa parhaita käytäntöjäni sinulle, jotta sinäkin voisit nauttia vapaammasta ja stressittömämmästä elämästä.

Janne K. Jääskeläinen

Hukutko tekemiseen? Hajoaako pää pikkumaisiin työntekijöihin? Onko todo-listasi TES:sin mittainen? Tuntuuko, että asiat eivät etene, vaikka kuinka ahkeroit?

Jos tuo kuulosti tutulta, olet tullut oikeaan paikkaan. Liity uutiskirjelistalleni, niin saat niskalenkin kiireestä ja kannattamattomasta säheltämisestä. Takaan, että jokaisessa viestissäni on sinulle joko hyötyä tai jotain sellaista, mitä et aikaisemmin ole ajatellut.

Yrittämisen ei tarvitse olla toivotonta pakertamista. Silti moni yrittäjä painaa vain haastavissa hetkissä lisää kaasua, miettimättä mitä kannattaisi oikeasti tehdä. On tietenkin hankala keskittyä, kun ei tiedä mikä asia on tärkeintä.

Ei ole väliä miten paljon yrityksesi tekee liikevaihtoa tai tulosta. Jos viivan alle jää rahaa aivan älyttömästi, mutta muu elämä on aivan riekaleina, se ei ole sen arvoista. Moni yrittäjä sanoo, että haluaa vaurastua. Vaikka se on joskus totta, useimmat meistä haluavat yrittäjänä jotain sellaista, mitä muualta ei voi saada.

Vapautta.

Vapautta tehdä mitä haluaa, miten haluaa, milloin haluaa. Vapautta kehittää. Vapautta ja valtaa tehdä asiat niin hyvin tai suurpiirteisesti kuin haluaa.

Vapautta valita oma reittinsä huipulle.

80 % kirjoituksistani menee uutiskirjelistalle

Sähköpostini eivät ole vain ilmoituksia uusista blogipostauksista, vaan tuoreita ja ajatuksia ravistelevia kokonaisuuksia yrittäjyydestä ja yrityksen kasvattamisesta.

Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin laittaa tietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin saat sähköpostiisi tehokuurin yrittämiseen liittyviä kirjoituksia. Ne ovat toimiviksi todettuja, kokeiltuja ja testattuja käytäntöjä ja työkaluja. Osa on suorastaan salaisuuksia, joita en muualla jaa.

Toivon, että joku olisi kertonyt nämä asiat minulle silloin, kun aloitin oman yrittäjätaipaleeni.

Ohessa muutama otsikko, joista olen kirjoittamassa seuraavaksi:

  • Pärjäisitkö paremmin kaupan kassalla?
  • Mistä tiedät, että firmasi on kohta kusessa?
  • Älä anna menestyjien myrkyttää mieltäsi

Aluksi tykitän sinulle viestejä niin usein, että sukat pyörivät jaloissasi. Jos vauhti hirvittää, voit tietenkin lukea viestit omaan tahtiisi.

Mitä muut sanovat saamastaan hyödystä?

”Ne Jääskeläisen uutiskirjeet, ne blogit, ne oppaat. Kerrankin joku puhuu asioista oikeilla nimillä ja ymmärtää lisäksi yrittäjän arkea. Jos vertaa netin besserwissereihin, on ero huima. Monessa isossa organisaatiossa on varaa (tätä ihmettelen ihan oikeasti, että onko) käyttää aikaa ja rahaa erilaiseen organisaation ”kehittelyyn”, joka harvoin tuottaa mitään. Emme me voi sellaista tehdä, siihen ei ole yksikertaisesti rahaa. Jääskeläisen neuvot sen sijaan tulevat nopeasti ja selkeästi. Ja ovat kaiken lisäksi toteuttamiskelpoisia. En minä halua käyttää aikaani päiväkausia asioiden pohtimiseen, jos maalin näkee tunnissa.”

Anna Aaltonen, Senior Consultant, CEO, MSc @ Coala Oy

”Asuin osan lapsuudessani rivitalossa, jonka keittiöstä näkyi suoraan pihan poikki kulkevalle tielle. Noita teitä sitten poikaporukassa sahattiin pyörillä eestaa. Eräässä asunnossa asui veljekset, joista nuorempi ei omistanut itselleen sopivaa pyörää vaan joutui lainaamaan aina liian isoa. Keittiön pöydän ääreltä näki kuinka ensin ikkunan ohi ajoi pyörillään poikalauma ja sen perästä hetken päästä ikkunan ohi juoksi tämä kyseinen poika pyörä vieressään sarvista kiinni pitäen. Hän teki sitä sitkaasti pitkään enkä muista että hän olisi koskaan valittanut siitä.

Minusta ajoittain tuntuu, että yrittäjänä olen tuo poika liian ison pyörän kanssa yrittäen pysyä muiden perässä. Jannen Tulostulvan avulla vihdoin päästiin konkreettisiin kipupisteisiin, joihin on parasta ensimmäisenä keskittyä. Pyörä ei ehkä muutu taikaiskusta sopivan kokoiseksi, mutta nyt on kuitenkin tunne, että oikeita asioita tekemällä pysyy keula oikeassa suunnassa ja ennen pitkään jossain vaiheessa kettinkiä sotketaan satulasta käsin. Samalla sitä huomaa, että mitä on jo onnistunut rakentamaan ja kehua itseään siitä.”

Jukka Palokangas, toimitusjohtaja, yrittäjä @ Kuntoutuspalvelu Paju Oy

”11 vuotta päätoimisena yrittäjänä olen huomannut, että tasaisin väliajoin johtamiani yrityksiä ja minua yrittäjänä vaivaa yksi asia: en saa käsissäni olevasta potentiaalista lähellekään parasta irti. Yömyöhään tuijoitan pankkitilin saldoa ja mietin: ”kauhea meininkin mutta missä kaikki rahat on?” Tavallaan kaikki on mainiosti mutta kehitys- ja kasvuhakuisena yrittäjänä tasannevaiheet syö miestä rotan lailla. Jannen kanssa huomasin, että parasta lääkettä tähän vaivaan on miettiä vastaukset niihin ratkaiseviin kysymyksiin, joita itse ei osaa kysyä. Kun samojen firmojen tuloksia, taseita ja prosesseja tuijottaa riittävän kauan on hankala huomata kaikki tekemiseen vuosien saatossa juurtuneet aika- ja energiasyöpöt sekä fokuksen siirtyminen pois sieltä mistä yrittäjänä saan kaikkein tärkeimmät asiat: paksun leivän pöytään ja vapauden tehdä sitä mistä tykkää silloin kun tykkää. Jannea haluan kiittää ammattitaitoisesta ja suoraviivaisesta sparrailusta johtamisessa, numeroissa ja yrittäjän elämässä ja erityisesti raakarehellisestä kovasta rakkaudesta: kysytään kysymyksiä, jotka mielellään lakaisisi maton alle mutta joista usein löytyy ratkaisun avain.”

Joni Jaakkola, toimitusjohtaja, yrittäjä @ Optimal Performance Oy & Optimal Performance Center Finland Oy
logot

Liity sähköpostilistalleni tästä! 👇

Toivottavasti nähdään pian!

Tervetuloa joukkoon.

allekirjoitus