gameover

Kolmas näytös voi alkaa

Kulunut vuosi on ollut minulle melkoisen mullistava. Samaan vuoteen mahtui muutto meren äärelle, häähumua Anun kanssa ja Aucorin myynti MarkkinointiAkatemialle. Siis paljon riemua, rakkautta, rankkuutta ja rutiinien runnomista uuteen uskoon. 

Nyt edessä on uusi vuosi ja uusi aikakausi myös minulle. Olen irtisanoutunut MAKista, ja ensi vuodelle kaikki on vielä avoinna. 

Jos haluat itsellesi parhaat verkkopalvelut tai parhaat verkkomarkkinoinnin toimenpiteet, ota yhteyttä Aucoriin ja MAKiin. Jos taas haluat johdon konsultointia, vuokratoimaria tai exit-strategian firmallesi, olen käytettävissä. Etsin aktiivisesti mielenkiintoisia hallituspaikkoja ja projektiluonteisia konsulttikeikkoja – mutta vasta ensi vuonna. Tämä vuosi menee vielä takkatulta tuijotellessa ja kahvia kitatessa.

Janne K. Jääskeläinen

Moi! Olen Janne K. Jääskeläinen, Turun tylyin kasvuyrittäjien koulija ja yrittäjien ymmärtäjä. Autan kaltaisiasi asiantuntijayrittäjiä myymään yrityksen nopeasti ja hyvään hintaan.

Aivan ensimmäiseksi aloitetaan laittamalla kassavirta kuntoon. Seuraavaksi siivotaan karmeimmat kipupisteet kasvun tieltä Kassakuohu™ -auditoinnilla. Lopuksi iteroidaan bisneksestäsi tehokas tuloskone lean-metodien avulla. Kaikki tämä tapahtuu Tulostulva™ -frameworkin mukaisesti yhdessä vuodessa.

Akuutin tarpeen yllättäessä voin myös ottaa yrityksen ohjat ripeästi vuokratoimitusjohtajana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *