gameover

Kolmas näytös voi alkaa

Yrittäjä, tuntuuko yrityksesi kultaiselta vankilalta?

Haluatko vapauttaa aikaasi, parantaa yrityksesi tulosta ja saada elämäsi takaisin?

Klikkaa tästä

Kulunut vuosi on ollut minulle melkoisen mullistava. Samaan vuoteen mahtui muutto meren äärelle, häähumua Anun kanssa ja Aucorin myynti MarkkinointiAkatemialle. Siis paljon riemua, rakkautta, rankkuutta ja rutiinien runnomista uuteen uskoon. 

Nyt edessä on uusi vuosi ja uusi aikakausi myös minulle. Olen irtisanoutunut MAKista, ja ensi vuodelle kaikki on vielä avoinna. 

Jos haluat itsellesi parhaat verkkopalvelut tai parhaat verkkomarkkinoinnin toimenpiteet, ota yhteyttä Aucoriin ja MAKiin. Jos taas haluat johdon konsultointia, vuokratoimaria tai exit-strategian firmallesi, olen käytettävissä. Etsin aktiivisesti mielenkiintoisia hallituspaikkoja ja projektiluonteisia konsulttikeikkoja – mutta vasta ensi vuonna. Tämä vuosi menee vielä takkatulta tuijotellessa ja kahvia kitatessa.

Janne K. Jääskeläinen

Moi! Olen Janne "Kassavirta" Jääskeläinen, Suomen suorasanaisin kassavirtakonsultti ja tietokirjailija. Autan kaltaisiasi yrittäjiä kaikissa yrityksen murrosvaiheissa. Akuutin tarpeen yllättäessä voin myös ottaa yrityksen ohjat ripeästi Interimjohtajana.

Sovi tästä videotapaaminen tai soita 040 577 0215.

Tilaa jokaviikkoinen uutiskirje.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.