Janne K. Jääskeläinen Taskuhallitus

Kiitos liittymisestä!

Kiitos kun liityit sisäpiiriin! Laitoin sinulle tulemaan jo ensimmäisen sähköpostin. Voit tietenkin lähteä listalta pois milloin vain.

Pääset lukemaan kaiken piilotetun materiaalin täältä (salasana on kuningasyrittaja). Sinua kiinnostavimpia ovat varmastikin nämä:

kiireisen yrittäjän kassavirtaopas 2020Kiireisen yrittäjän​™ kassavirtaopas auttaa sinua välttämään karmeimmat kassavirtakarikot. Käytännöllinen ja kuuleman mukaan kuumottavan suorasanainen opas kassavirrasta pienille ja isommillekin yrityksille kassavirran hallintaan. Tämän luettuasi tiedät, milloin pystyt investoimaan ja milloin on pakko jaella monoa bonusten sijaan, etkä enää pelkää tulevaisuutta. Oppaan lisäksi voit kopioida itsellesi kassavirtadokumenttipohjan täältä.

kiireisen yrittäjän katokausiopasKiireisen yrittäjän​™ katokausiopas auttaa sinua suojelemaan firmaasi, kun edessäsi alkaa näkyä lopunajan merkkejä. Suorasanaisessa oppaassa kerron sinulle selkeästi, mitä sinun täytyy tehdä, jotta oma rakas firmasi ei päätyisi seuraavan laman ruumistunkiolle muiden luusereiden joukkoon. Tämän luettuasi osaat tunnistaa myös tyypillisimmät tuhon ennusmerkit, silloin kun muut näkevät vain loputonta kasvua ja huolettoman huomisen.

kiireisen yrittäjän hallitusopasKiireisen yrittäjän​™ hallitusopas auttaa sinua perustamaan firmallesi oikeasti toimivan hallituksen. Oppaan luettuasi ymmärrät, miksi sinäkin tarvitset toimivaa hallitusta, ja miksi kaikkia halukkaita ei välttämättä kannata ottaa hallitukseen. Opit myös tiiviissä paketissa kaiken olennaisen, mitä sinun tulee tietää hallitustyöskentelyn aloittamisesta ja hallitustoiminnan pyörittämisestä asiantuntijayrityksessä.

kiireisen yrittäjän hallitusopasKiireisen toimistoninjan lean-opas auttaa sinua selättämään kiireen ja kiristelyn omassa asiantuntijatyössäsi. Tyypillinen tietokoneella tehtävä asiantuntijatyö on jatkuvaa keskeytyvien töiden virtaa, jossa tulipalot seuraavat toisiaan. Työt keskeytyvät, eikä kukaan oikein osaa ennakoida, millaisia määriä töitä on tulossa milloinkin. Ennakoiminen ja suunnittelu on lähes mahdotonta. Tässä oppaassa annan helpot keinot asiantuntijatyön kiirekierteen katkaisemiseksi liinauksen keinoin.


Ja koska olet jo fiksussa seurassa, haluan antaa sinulle 20 %:n alennuskoodin Exit-opas yrittäjälle -kirjaan. Kirjoitin kirjan yhdessä Kim Väisäsen ja Katleena Kortesuon kanssa. Ole hyvä👇:

EXITETU1