Janne K. Jääskeläinen

Kassakuohu® kassavirtakoulutus

Valmennuksen jälkeen näet tulevaisuuteen, vältät vaikeudet ja osaat investoida aina oikeaan aikaan.

Kassavirtavalmennus syntyi kantapään kautta. Ekan kerran kun minulta kysyttiin firmani liikevaihdosta ja tuloksesta, en tiennyt yhtään mistä puhuttiin. Kirjanpitäjältä tuli jotain kuukausiraportteja, mutta niistä ei ollut mitään apua firman arjessa ja päätöksenteossa. Siispä opettelin asiat kantapään kautta ja tein itselleni maailman kätevimmän kassavirtatyökalun. Sen jälkeen arki sujuikin kuin vettä vaan: kiire karisi, kylmä hiki kuivahti ja pankkitili pursusi pätäkästä. Lopulta myin firman hyvään hintaan.

Voin valmentaa sinuakin ottamaan kuristusotteen firmasi kassavirrasta. Pienellä panostuksella pystyt tukkimaan näkymättömät rahareiät, tekemään fiksuja päätöksiä ja investoimaan aina oikeaan aikaan.

Kuka Kassakuohu® -kassavirtavalmennuksen vetää?

KassavirtavalmennusJanne K. Jääskeläinen, palveluksessasi. Takanani on 15 vuotta kasvuyrittäjyyttä IT-alalla. Tuona aikana kasvatin yhden miehen mäkki ja mopsi -firmani menestyksekkääseen exittiin saakka. Yrittäjäurani aikana olen kouluttanut myyjiä, kirjoittanut aiheesta tietokirjoja ja kehittänyt työkaluja asiantuntijayrityksen kivuttomaan kasvattamiseen. Toimin Kassakuohun® valmentajana ja tuon mukanani kaiken sen kokemuksen, jota tarvitset.

Kauanko kassavirtavalmennus kestää?

Kalenteriaikaa menee viikko tilauksesta toimitukseen. Tuon viikon aikana tarvitset tämän verran aikaa:

  1. Valmennus: 2 tuntia.
  2. Kassavirtalaskelman tekeminen (sinä): 3 – 10 tuntia.
  3. Loppukatselmus: 1 tunti.

Koska Kassakuohu® -kassavirtavalmennus on todella tiukkaa tavaraa, valmennus on aina luottamuksellinen ja kahdenkeskinen. Kaikki tapaamiset järjestetään etänä sinulle sopivaan aikaan.

Mitä Kassakuohu® -kassavirtavalmennuksessa syntyy?

Kassakuohu® -kassavirtavalmennuksen lopputuloksena:

  • Tiedät mistä yrityksesi raha tulee ja minne se menee.
  • Tiedät kuinka paljon firmasi tilillä on milloinkin rahaa.
  • Tiedät kuinka paljon voit maksaa itsellesi palkkaa tai nostaa osinkoa.
  • Tiedät milloin sinulla on varaa palkata uusi työntekijä tai investoida uusiin työtiloihin.
  • Tiedät milloin täytyy leikata läskiä ja milloin voit investoida.

Tietojen ja taitojen lisäksi saat ilmaisen Google Sheets -kassavirtalaskelman, jota voit käyttää oman liiketoimintasi arjen sujuvaan pyörittämiseen.

”Palkanmaksu yrityksen ensimmäisinä kuukausina oli hyvin stressaavaa koska mulla ei ollut mitään hajua paljonko menot ja tulot olivat todellisuudessa verojen jälkeen. Välillä ajattelin jo, että ”v*tut tästä, musta tulee lammaspaimen”. Kun ensimmäisen kerran huomasin että kassavirtalaskelma oikeasti toimii, oli ihan kiva todeta maanantai-aamuna laskujen clearattua että ei tässä ehkä kuollakaan. Käytiin sit samana päivänä syömässä pitkän kaavan kautta eikä maksaessa tuntunut pahalta.

Nyt kun kassavirtalaskelma on ollut käytössä jonkun aikaa, sain maksettua kaikki velkani pois ja saan ekaa kertaa elämässä oikeasti rahaakin säästöön. Kun olin töissä muualla ja rahaa tuli kiinteä summa kuussa, melkein kaikki rahat menivät asumiseen, harrastuksiin ja velkojen lyhennyksiin.

Kassavirtalaskelmaa oli oikeesti helppo käyttää, ja oon saanut tuunattua siitä vieläkin toimivamman itelleni.

Christian Nikkanen, yrittäjä

Kuinka paljon kassavirtavalmennus maksaa?

2900 € + alv 24 %.

Härski takuu!

Annan valmennukselleni törkeän hyvän takuun. Jos valmennus oli sinulle tarpeeton tai tylsä, saat rahasi takaisin.

Käydäänkö töihin?

Alustava puolen tunnin videopuhelu ei maksa vielä mitään. Vasta sen jälkeen päätät, tilaatko vai et.

Sovi tästä soittoaika!