kassakuohu

Kassakuohu®

Tuuri on tiedon tislettä, eikä yrityksesi menestys ole sattumankauppaa.

Mietitkö, minne massisi sulavat? Kaihertaako kuuppaa jokin akuutti kipu? 

Kassakuohu® on kalenteriviikon mittainen auditointi, jonka aikana autan sinua ratkaisemaan yrityksesi kuumottavimmat kipupisteet. Tutustun yrityksesi taloushallintoon, tuotteisiin, palveluihin, myyntiin ja markkinointiin ulkopuolisen asiantuntijan kriittisin silmin. Lopputuloksena saat selkeän raportin ja viiden kohdan toimintasuunnitelman, jonka avulla voit ratkaista kiperimmät ongelmasi.

Kuka Kassakuohun® vetää?

Janne K. JääskeläinenJanne K. Jääskeläinen, palveluksessasi (ks. wikipedia). Takanani on 15 vuotta kasvuyrittäjyyttä IT-alalla. Niiden aikana rakensin yhden miehen mäkki ja mopsi -firmasta tuloksellisen asiantuntijayrityksen. Yrittäjyystarinani päättyi 2019 taloudellisesti menestyksekkääseen exittiin. Yrittäjäurani aikana olen kouluttanut myyjiä, kirjoittanut aiheesta kirjoja ja kehittänyt työkaluja ja prosesseja yrityksen mahdollisimman kivuttomaan kasvattamiseen. Toimin Kassakuohun™ vetäjänä ja tuon mukanani kaiken sen kokemuksen, jota tarvitset.

Kenelle Kassakuohu® sopii?

Tietenkin tyypilliselle, eli kiireiselle, yrittäjälle. Ei yrittäjällä ole aikaa puuhastella viikkotolkulla neukkarissa ja kuunnella kankku kankeana konsulttien monologeja. Tämä ratkaisumalli sopii sinulle, jos haluat selkeitä näkemyksiä ja nopeita kehitysehdotuksia, joilla pääset oikeasti eteenpäin.

Kauanko tähän humppaan menee aikaa?

Kalenteriaikaa tähän menee viikko tilauksesta toimitukseen. Tuon viikon aikana tarvitsen tämän verran aikaa sinulta ja yritykseltäsi:

  1. Alustava videopuhelu (sinä): 30 minuuttia.
  2. Taustatietojen toimitus (sinä tai assarisi): 1-5 tuntia.
  3. Haastattelu (sinä): 1-2 tuntia.
  4. Haastattelu (valitsemani asiantuntijat yrityksessä): 1-3 tuntia.
  5. Kassakuohu™ tulosten purku (sinä): 1 tunti.

Kassakuohun® purku tapahtuu etänä videoyhteyden yli. Koska Kassakuohu® on todella tiukkaa tavaraa ja ongelmat ovat yleensä arkaluontoisia, työn purku on luottamuksellinen ja kahdenkeskinen.

Mitä Kassakuohussa® syntyy?

Kassakuohun® lopputuloksena syntyy selkeä auditointiraportti yrityksesi nykytilasta, sekä 5 kohdan korjaussarja kiperimpiin ongelmiin. Raportti toimitetaan pdf-formaatissa ja painettuna.

Onko tästä ollut oikeasti apua?

Olen auttanut lukuisia yrittäjiä kipuamaan ulos kuopasta. Alla muutamia esimerkkejä:

Mikä oli ongelma?Mitä ehdotin?Mitä tapahtui?
Yrittäjä hukkui töihin, ja ajankäytön hallinta muuttui mahdottomaksi. Ehdotin hinnan huomattavaa korotusta ja toimistoassistentin palkkaamista. Yritys tuplasi tuloksensa vuodessa. Yrittäjältä vapautui aikaa mielekkäämpiin asioihin.
Yrittäjä keskittyi liikaa kannattamattomien tuotteiden kanssa puuhasteluun. Tuotteiden karsimista ja henkilöstövähennyksiä.Yrittäjä ei uskonut. Firma kippasi.
Yrityksen pienosakas yritti myydä osakkeensa ylihintaan.Perustusdokumenttien ja osakassopimusten läpikäymistä juristin kanssa.Yrittäjä sai ostettua osakkeet takaisin edullisesti.

Kuinka paljon Kassakuohu® maksaa?

990 € + alv 24 %.

Härski takuu!

Jos et saa viittä toimintakelpoista ratkaisuehdotusta viikon kuluessa tilauksesta, saat rahasi takaisin.

Käydäänkö töihin?

Alustava puolen tunnin videopuhelu ei maksa vielä mitään. Sen jälkeen päätät, tilaatko vai et.

Sovi tästä soittoaika!