lieskat

Kiireisen yrittäjän tulostunti

Aloitetaanko heti vai odotellaanko ulosottomiestä?

Nyt on kiire, mutta kuka auttaa?

Kiireisen yrittäjän tulostunti on tunnin mittainen videopuhelu, jonka aikana autan sinua ratkaisemaan mieltäsi painavan kuumottavimman ongelman.

Kuka tulostunnin vetää?

Janne K. JääskeläinenJanne K. Jääskeläinen, palveluksessasi (ks. wikipedia). Takanani on 14 vuotta kasvuyrittäjyyttä IT-alalla. Niiden aikana rakensin yhden miehen mäkki ja mopsi -firmasta tuloksellisen asiantuntijayrityksen. Yrittäjyystarinani päättyi 2019 taloudellisesti menestyksekkääseen exittiin. Yrittäjäurani aikana olen kouluttanut myyjiä, kirjoittanut aiheesta kirjoja ja kehittänyt työkaluja ja prosesseja yrityksen mahdollisimman kivuttomaan kasvattamiseen. Toimin tulostunnin vetäjänä ja tuon mukanani kaiken sen kokemuksen, jota tarvitset.

Kenelle tulostunti sopii?

Tietenkin tyypilliselle, eli kiireiselle, yrittäjälle. Ei yrittäjällä ole aikaa puuhastella viikkotolkulla neukkarissa kuuntelemassa kankku kankeana konsulttien monologeja. Tämä tulostunti sopii sinulle, jos haluat selkeitä näkemyksiä ja nopeita kehitysehdotuksia joilla pääset oikeasti eteenpäin.

Mitä tulostunnissa syntyy?

Tulostunnissa ratkaistaan yksi kiperä ongelmasi.

Onko tästä ollut oikeasti apua?

Olen auttanut lukuisia yrittäjiä kipuamaan ulos kuopasta. Alla muutamia esimerkkejä:

Mikä oli ongelma?Mitä ehdotin?Mitä tapahtui?
Yrittäjä hukkui töihin, ja ajankäytön hallinta muuttui mahdottomaksi. Ehdotin hinnan huomattavaa korotusta ja toimistoassistentin palkkaamista. Yritys tuplasi tuloksensa vuodessa, yrittäjältä vapautui aikaa mielekkäämpiin asioihin.
Yrittäjä keskittyi liikaa kannattamattomien tuotteiden kanssa puuhasteluun. Tuotteiden karsimista ja henkilöstövähennyksiä.Yrittäjä ei uskonut. Firma kippasi.
Yrityksen pienosakas yritti myydä osakkeensa ylihintaan.Perustusdokumenttien ja osakassopimusten läpikäymistä juristin kanssa.Yrittäjä sai ostettua osakkeet takaisin edullisesti.

Kuinka paljon se maksaa?

190 € + alv 24 %.

Härski takuu!

Jos tulostunnin aikana et saa toteuttamiskelpoista neuvoa joka auttaa sinua, saat rahasi takaisin.


Tilaa tästä 60 minuutin soittoaika (190 € + alv 24 %)