Tulostulva® Tehotunti

Tulostulva® Äkkilähtö

Bisnes solmussa? Kerro ongelmasi, ratkaistaan se yhdessä.

Tulostulva® Äkkilähtö on tunnin mittainen videopuhelu, jonka aikana autan sinua ratkaisemaan mieltäsi painavan kuumottavan ongelman.

Ennen kuin edetään, haluat varmaan tietää, vastaako Tulostulva® Äkkilähtö ylipäätään tarpeitasi.

Jos tunnistat itsestäsi seuraavia piirteitä, niin suosittelen vahvasti että otat soittoajan samantien:

✅ Päätöksentekosi on vaikeaa, koska vaihtoehtoja tuntuu olevan liikaa.
✅ Et saa unta, koska mietit ratkaisua johonkin ongelmaan.
✅ Et tiedä mitä tehdä seuraavaksi.
✅ Aivosi tuntuvat puurolta.
✅ Et pysty sparrailemaan ideaasi kenenkään kanssa kunnolla.

Mikäli edellä mainituista kohdista tuli useampi ruksittua, on hyvin todennäköistä, että aivan pian…

❌ Joudut pitämään pipoa palavereissa, koska olet hakannut päätäsi seinään niin kauan.
​❌ Valitset ”vain jonkun” vaihtoehdon ihan vain siksi, että on helpompi olla.
❌ Läheisesi kypsyvät siihen, miten kiukkuinen ja levoton olet.
❌ Kadut tekemääsi päätöstä, koska se tuntuu jälkikäteen harkitsemattomalta.
❌ Lamaannut täysin, koska päätöksenteko tuntuu ylitsepääsemättömältä esteeltä.

Haluan palvella tällä Tulostulva® Äkkilähdöllä sellaisia yrittäjiä, joilla ei ole ketään kunnollista sparrailukaveria. Vaikeinkin tilanne valkenee, kun saa keskustella luottamuksella kokeneemman konkarin kanssa.

Miika Soronen

”Diili on hävyttömän reilu asiakkaan kannalta. Janne uskaltaa sanoa neuvot suoraan, mutta kivasti. Palaveri maksoi itsensä takaisin moninkertaisesti. Siis vahva suositus!”

Miika Soronen, yrittäjä @ Miika Soronen Oy

Kenelle Tulostulva® Äkkilähtö sopii?

Tulostulva® Äkkilähtö sopii täydellisesti yrittäjälle, joka arvostaa aikaansa. Ei yrittäjällä ole aikaa puuhastella viikkotolkulla neukkarissa kuuntelemassa kankku kankeana konsulttien monologeja. Tämä tuote sopii sinulle, jos haluat selkeitä näkemyksiä ja nopeita kehitysehdotuksia joilla pääset oikeasti eteenpäin.

Mitä Tulostulva® Äkkilähdössä syntyy?

Tulostulva® Äkkilähdön aikana ratkaistaan kiperin ongelmasi tai vähintään kirkastetaan tilannekuva sellaiseksi, että pystyt toimimaan oikein.

Timo Koola

”Olen vuosikausia tehnyt turvallista konsultointia, joka maksaa palkan ja on kelvollisen voitollista, mutta ei kuitenkaan eroa olennaisesti palkkatyöstä. Tähän kutinaan etsin raapimapuuta ja löysin sen. Keskustelu Jannen kanssa avasi silmäni aivan uudelle tavalle ajatella osaamistani ja keskustelua seuraavana yönä heräsin kirjoittamaan palvelukuvausta. Suosittelen tätä kymmenestä vastaantulijasta kymmenelle.”

Timo Koola, yrittäjä, konsultti @ Skadi Oy

Onko tästä ollut apua?

Olen auttanut lukuisia yrittäjiä kipuamaan ulos kuopasta. Alla muutamia esimerkkejä:

  1. Yrittäjä kipuili vaikean asiakkaan kanssa. Ehdotin kahta ratkaisumallia. Yrittäjä uskaltautui kokeilemaan toista, ja lopputuloksena asiakasdiili kääntyi firman tuottavimmaksi keikaksi.
  2. Yrittäjä oli neuvottelemassa asiakkaan kanssa kriittisen sopimuksen muutoksia. Ehdotin selkeää neuvottelustrategiaa, jonka seurauksena yrittäjä sai 140 000 euron edestä lisää massia.
  3. Yrittäjä yritti tappaa itseään työllä. Kampesin yrittäjän työuupumuksen partaalta tarjoamalla selkeitä parannusehdotuksia ajankäyttöön. Yrittäjä selvisi. Firmakin selvisi.
  4. Yrittäjä repi hiuksiaan vaikean työntekijän kanssa. Ohjasin yrittäjän oikean asiantuntijan pakeille, ja kuukausia kalvanut kipupiste ratkesi tunneissa. Yrittäjä sai nukuttua heti yönsä paremmin.
  5. Yrittäjä ei osannut ratkaista myyntitiimin perusongelmaa. Ehdotin erilaista lähestymistapaa, ja ongelma ratkesi samantien, tuplaten yrityksen kannattavuuden kahdessa kvartaalissa.
  6. Yrittäjällä oli yrityksessään laatu- ja työmoraaliongelmia. Tunnin keskustelun jälkeen juurisyy paikantui aivan muualle, ja se osoittautui helposti ratkaistavaksi ongelmaksi. Yritys selvisi ja yrityskulttuuri tervehtyi.
  7. Yrittäjä kipuili erilaisten tulevaisuusskenaarioiden välillä. Tunnin keskustelun jälkeen yrittäjä sai selkeät suuntavaihtoehdot, ja pystyi tekemään päätöksen. Yrittäjän valinta osoittautui oikeaksi, ja yrittäjä on onnellinen tänäkin päivänä valinnastaan.

Kaikki nämä ongelmat selvisivät yhdessä tunnissa.

Kuinka paljon Tulostulva® Äkkilähtö maksaa?

Hinta on 99 € + alv 24 %.

Entä jos en ole tyytyväinen?

Sitten en lähetä laskua. Ei ratkaisua, ei rahanmenoa.

Kuulostaa hyvältä! Miten edetään?

Kaiva kalenterisi esiin, ja sovi soittoaika tästä linkistä* tai laita sähköpostia.

*) Calendly on ulkopuolinen palvelu, joka on kytkettynä suoraan kalenteriini, joten vältymme tarpeettomalta kalenteripingpongilta.