Tulostulva® Tehotunti

Tulostulva® Tuplatunti

Oikeita tuloksia oikeilla kysymyksillä.

Tulostulva® Tuplatunti on kahden tunnin mittainen videopuhelu, jonka aikana autan sinua ratkaisemaan mieltäsi painavan kuumottavimman ongelman.

Kuka Tulostulva® Tuplatunnin vetää?

KassavirtavalmennusJanne K. Jääskeläinen, palveluksessasi (ks. wikipedia). Takanani on 15 vuotta kasvuyrittäjyyttä IT-alalla. Niiden aikana rakensin yhden miehen mäkki ja mopsi -firmasta tuloksellisen asiantuntijayrityksen. Yrittäjyystarinani päättyi 2019 taloudellisesti menestyksekkääseen exittiin. Yrittäjäurani aikana olen kouluttanut myyjiä, kirjoittanut aiheesta kirjoja ja kehittänyt työkaluja ja prosesseja yrityksen mahdollisimman kivuttomaan kasvattamiseen. Toimin Tulostulva® Tuplatunnin vetäjänä ja tuon mukanani kaiken sen kokemuksen, jota tarvitset.

Kenelle Tulostulva® Tuplatunti sopii?

Tietenkin tyypilliselle, eli kiireiselle, yrittäjälle. Ei yrittäjällä ole aikaa puuhastella viikkotolkulla neukkarissa kuuntelemassa kankku kankeana konsulttien monologeja. Tämä tuplatunti sopii sinulle, jos haluat selkeitä näkemyksiä ja nopeita kehitysehdotuksia joilla pääset oikeasti eteenpäin.

Mitä Tulostulva® Tuplatunti syntyy?

Tuplatunnissa ratkaistaan kiperin ongelmasi tai vähintään kirkastetaan tilannekuva sellaiseksi, että pystyt toimimaan oikein.

Onko tästä ollut oikeasti apua?

Olen auttanut lukuisia yrittäjiä kipuamaan ulos kuopasta. Alla muutamia esimerkkejä:

Mikä oli ongelma?Mitä ehdotin?Mitä tapahtui?
Yrittäjä hukkui töihin, ja ajankäytön hallinta muuttui mahdottomaksi. Ehdotin hinnan huomattavaa korotusta ja toimistoassistentin palkkaamista. Yritys tuplasi tuloksensa vuodessa, yrittäjältä vapautui aikaa mielekkäämpiin asioihin.
Yrittäjä keskittyi liikaa kannattamattomien tuotteiden kanssa puuhasteluun. Tuotteiden karsimista ja henkilöstövähennyksiä.Yrittäjä ei uskonut. Firma kippasi.
Yrityksen pienosakas yritti myydä osakkeensa ylihintaan.Perustusdokumenttien ja osakassopimusten läpikäymistä juristin kanssa.Yrittäjä sai ostettua osakkeet takaisin edullisesti.
Timo Koola

”Olen vuosikausia tehnyt turvallista konsultointia, joka maksaa palkan ja on kelvollisen voitollista, mutta ei kuitenkaan eroa olennaisesti palkkatyöstä. Tähän kutinaan etsin raapimapuuta ja löysin sen. Keskustelu Jannen kanssa avasi silmäni aivan uudelle tavalle ajatella osaamistani ja keskustelua seuraavana yönä heräsin kirjoittamaan palvelukuvausta. Suosittelen tätä kymmenestä vastaantulijasta kymmenelle.”

Timo Koola, yrittäjä, konsultti @ Skadi Oy

Kuinka paljon tämä maksaa?

1490 € + alv 24 %.

Entä jos en ole tyytyväinen?

Sitten et maksa mitään.


Sovi tästä soittoaika!