Tulostulva® Tuplatunti

Mikä tämä on?

En tiedä. Se on SINUN unelmasi.

Kaikki ne pitämättömät lomat perheesi kanssa. Ne lukemattomat hetket, jolloin olet joutunut valitsemaan jonkun firmasi tulipalon sammuttamisen lastesi kanssa olemisen sijasta. Se palkinto, minkä olet ansainnut, mutta joka ei ole vielä ulottuvillasi. Lue lisää, niin se on tavoitettavissasi. Lue lisää 👇

JanneJ 106


Tiedän, miten hanurista on kasvattaa yrityksestä menestyvä firma. Se vaatii hikeä, nyrkkiin puristettua kättä taskussa ja aimo annoksen suomalaista sisua. Teet parhaasi päivästä toiseen, mutta eteesi kasaantuu esteitä: yllättäviä ongelmia, muuttuvia markkinoita, lähteviä asiakkaita… Lista on loputon, ja jatkuvasti on joku paikka liekeissä. Hektiset poikkeustapaukset muuttuvat tyypilliseksi arjeksi, ja ennen kuin huomaatkaan, vuosikymmen on vierähtänyt. Firma on ehkä kasvanut ja liikevaihtoa on muhevasti, mutta mihin hintaan?

Mitä sinä olet siitä saanut?

Mitä sinun elämääsi on jäänyt viivan alle?

Onneksi ehdit vielä tekemään muutoksen. Tulostulva® -frameworkin avulla voit muuttaa kaiken vain muutamassa kuukaudessa. Tuona aikana saat firmastasi myyntikelpoisen tuloskoneen. Kun tulosta alkaa tulla, voit sitten joko myydä yrityksesi tai nauttia tasaisemmasta tuloskyydistä. Mutta et tarvitse oikeasti vuosia tai edes kuukausia.

Kohta kerron, miksi.

[optin-monster slug=”svcz6jefx2de17ugqyi2″]


Aivan aluksi haluan kuitenkin kysyä sinulta jotain.

Kuulostaako joku näistä tutulta?

😱 Yrityksesi arki tuntuu olevan täynnä tulipaloja, jotka vain sinä voit sammuttaa.
😱 Firman kassa kolisee tyhjyyttään, vaikka kaikilla tuntuu olevan kiire.
😱 Et muista, milloin sinulla olisi ollut aidosti aikaa keskittyä yrityksesi kehittämiseen.
😱 Sinua välillä hävettää, kun asiakasta ei ole palveltu niin hyvin kuin olisit halunnut.
😱 Sinulla on loppumaton lista asioita, joita sinun pitäisi tehdä, mutta et ikinä ehdi aloittaa niitä.
😱 Aina kun yrität keskittyä johonkin tärkeään asiaan, sinut keskeytetään.
😱 Tunnet luissasi, että firma ei tuota niin hyvin kuin sen pitäisi.
😱 Kun olet töissä, tunnet olevasi huono puoliso. Kun olet kotona, mietit vain työasioita.
😱 Et ole varma, mitä sinun pitäisi oikeasti tehdä seuraavaksi, joten räpellät vähän kaikkea samaan aikaan.

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen mielessäsi ”kyllä”, jatka lukemista.

”Jannen raa’an rehelliset ja olennaiseen osuvat neuvot olivat ratkaisevia sekä yrityksen että yrittäjän hyvinvoinnin palauttamiseksi.”

Nopeasti kasvaneen IT-yrityksen toimitusjohtaja ja pääosakas.

*) Osa näistä case-esimerkeistä on nimettömiä. Siihen on syynsä. Suomi on täynnä kateellisia ihmisiä, ja osa asiakkaistani ei halua kertoa menestyksestään. En syytä siitä heitä yhtään.

Tilanteesi on minulle 100 %:sti tuttu.

Olen ollut siinä samassa pisteessä missä sinäkin. Hakkasin vuosia päätäni seinään, kun yritin keksiä, miten saisin firmani toimimaan paremmin. Tuntui että mikään ei toimi: kävin johtamiskursseilla, luin järjettömän kasan bisneskirjoja, keskustelin kokeneempien yrittäjien kanssa ja kokeilin erilaisia johtamismetodeja. Tuntui että kaikki oli silkkaa sutta ja sekundaa. Mikään ei purrut, arki oli edelleen turhauttavaa purkamista.

Firmani oli sen verran iso taloudellinen ja henkinen investointi, että sitä ei voinut noin vain lopettaa, vaikka kuinka teki mieli. Yritys tuotti nipin napin elannon ja vähän tulosta, mutta vastapainoksi jouduin pitämään päiväkotia ihmisille, joita ei olisi pitänyt ikinä edes palkata. Ja toisin kuin työntekijäni, en vain voinut heittää irtisanomislappua pöydälle ja rallatella uusien haasteiden pariin.

Tunsin olevani epäonnistunut kaikessa: tulos näykki nollaviivaa, työntekijöiden kanssa joutui jatkuvasti varomaan sanojaan ja läskiäkin oli kertynyt vyötärölle stressin seurauksena pienen ranskalaisen vaatemallin verran. Arki kului itse aiheutettujen tulipalojen sammuttelussa ja isoimmat strategiset linjaukset piti pohtia öisin keltaisten katulamppujen loisteessa.

Olin uupunut, poikki, kaput. 

Sain tarpeekseni. Piirsin väsyneellä raivolla olohuoneen ikkunaan kartan vapauteen. Muistan vieläkin, miltä ne tussinjäljet näyttivät kelmeässä katulamppujen loisteessa. Raivosin hiljaa, koska viereisessä huoneessa nukkui vastasyntynyt lapseni, joka oli herkkä heräilemään. Univelka alkoi näkyä ja tuntua omassakin naamassani.

Tuona yönä piirsin tiekartan vapauteen. Lopulta tuijotin aikaansaannostani, ja olin vähän hämmentynyt. Onko se oikeasti noin yksinkertaista? Voiko tämä olla totta? Miksi en ollut huomannut tätä aikaisemmin?

Koska olin puhki.

Koska minulla oli koko ajan niin saatanan kiire soutaa, en jaksanut kiskoa perämoottoria käyntiin.

Aloin noudattaa omaa systeemiäni. Hioin kriittisiä vaiheita kohta kohdalta, ja lopulta se kaikki alkoi kantaa hedelmää. Aikaa tuli lisää. Rahaa jäi tilille. Pystyin nostamaan enemmän palkkaa. Sain nostettua jopa osinkoa. Työntekijät alkoivat viihtyä töissä, kitinä ja valitus vähenivät.

Lopulta myin firmani hyvään hintaan.

Sen jälkeen olen vapauttanut lukuisia yrittäjiä umpikujista. Osa on tehnyt firmastaan exitin, osa on jatkanut leppoisemman arjen pyörittämistä. Mikäs siinä – hyvää firmaa ei ole pakko myydä, paska taas ei mene kaupaksi rahallakaan.

Siirrytään eteenpäin, niin kerron miten sinäkin voit vapautua kultaisesta vankilastasi.

Tulostulva® Tuplatunti avaa firmasi pahimman solmun.

Olen räätälöinyt Tulostulva® frameworkin kaltaisillesi yrittäjille. Se on hyvin yksinkertainen. Koko frameworkissa ei ole yhtään hokkuspokkustemppua tai psyykkauskikkaa. Kuten sinä, myös minä tiesin kyllä mitä tehdä. En vain tiennyt mitä ja missä järjestyksessä.

Tulostulva® framework ratkaisi nämä ongelmat. Kun homma oli selvä, edessäni oli selkeä kasa tehtäviä suoritettavaksi. Se oli tiekartta vapauteen.

Timo Koola

”Olen vuosikausia tehnyt turvallista konsultointia, joka maksaa palkan ja on kelvollisen voitollista, mutta ei kuitenkaan eroa olennaisesti palkkatyöstä. Tähän kutinaan etsin raapimapuuta ja löysin sen. Keskustelu Jannen kanssa avasi silmäni aivan uudelle tavalle ajatella osaamistani ja keskustelua seuraavana yönä heräsin kirjoittamaan palvelukuvausta. Suosittelen tätä kymmenestä vastaantulijasta kymmenelle.”

Timo Koola, yrittäjä, konsultti @ Skadi Oy

Ennen kuin edetään, haluat varmaan tietää, vastaako Tulostulva® Tuplatunti ylipäätään tarpeitasi.

Jos tunnistat itsestäsi seuraavia piirteitä, niin suosittelen vahvasti että tulet mukaan:

✅ Sinulla on yksi tai useampia työntekijöitä.
✅ Yrityksesi liikevaihto on vuodessa yli 250 000 euroa.
✅ Et saa tukea lähipiiristäsi.
✅ Kirjanpitäjäsi ja sinä ette tunnu puhuvan edes samaa kieltä.
✅ Tiedät, että jonkun pitää muuttua, mutta et ole ihan varma, mikä se on.
✅ Tulevaisuus pelottaa sinua, koska et tiedä miten yrityksesi ikinä selviää.
✅ Et osaa tai uskalla painaa jarrua, koska pelkäät, että koko firma ajaa samantien seinään.
✅ Esität kaikille, että homma on hallussa. Ihmiset luottavat sinuun.
✅ Et muista, milloin viimeksi olet voinut olla kotona miettimättä työasioita.

Mikäli edellä mainituista kohdista tuli useampi ruksittua, on hyvin todennäköistä, että aivan pian…

❌ Uuvutat itsesi työllä ja teet yhä pidempiä päiviä, kunnes palat loppuun.
​❌ Sinulla on enemmän tekemistä, mutta ei ketään, kuka auttaisi sinua työkuorman kanssa.
❌ Joku firmasi tärkeimmistä työntekijöistäsi karkaa kilpailijoille.
❌ Menetät useamman ison asiakkaan huolimattomuusvirheen vuoksi.
❌ Puolisosi pyytää sinua hidastamaan tahtia.
❌ Pääsi hajoaa silkasta vitutuksesta.

Haluan palvella tällä Tulostulva® Tuplatunnilla sellaisia yrittäjiä, jotka TOSISSAAN TAHTOVAT saada firmansa toimimaan. Se ei yleensä vaadi kuin pari tuntia yhteistä aikaa, kun kivuliain solmukohta saadaan aukeamaan.

Pari tuntia, jonka jälkeen pystyt keskittymään oikeaan asiaan.

Miika Soronen

”Diili on hävyttömän reilu asiakkaan kannalta. Janne uskaltaa sanoa neuvot suoraan, mutta kivasti. Palaveri maksoi itsensä takaisin moninkertaisesti. Siis vahva suositus!”

Miika Soronen, yrittäjä @ Miika Soronen Oy

”Kiitos Janne oikeesti. Tämä auttoi minua todella paljon. En muista milloin viimeksi olen saanut nukuttua näin hyvin. Selkeästi vaati sen, että sai puhua sinulle asioista niiden oikeilla nimillä. Ei yrittäjää ymmärrä kuin toinen yrittäjä.”

CEO, yli 2 Miljoonan euron liikevaihto.

Mitä tämä maksaa?

  • 💶 Jos ostaisit joltain bisneskonsultilta sinun liiketoimintaasi napakasti toimivan täyskäännösmanuaalin, sen hinta olisi helposti 14 000 euroa tai enemmän.
  • 💶 Jos varaisit minulta 2 tunnin konsultaation, sen hinta olisi 1 490 € + alv 24 %.
  • 💶 Jos ostaisit vasta kirjoittamani kovakantisen ”Exit-opas yrittäjälle” -kirjan kaupasta, joutuisit pulittamaan siitä 45 euroa ja postimaksut päälle.

Siinä palaisi helposti pienemmän firman vuosituotto pelkästään konsultointiin. Se ei ole meidän kummankaan etu.

Nyt saat aika poikkeuksellisen tarjouksen:

  1. 💎 Saat 2 tunnin henkilökohtaisen etäkonsultaation kanssani, jonka aikana voit kysyä mitä vain yrittämiseen liittyvää. Ratkaisemme yhdessä bisneksesi kuumottavimman kipupisteen.
  2. 💎 Koska jotkut ovat vain parempia lukemaan fyysistä kirjaa, tarjous sisältää myös tuoreen kovakantisen kirjani, jonka postitan sinulle palaverin jälkeen. Kirja sisältää 262 sivua tiukkaa asiaa asiantuntijayrityksen myymisestä. Kirjoitin sen yhdessä Kim Väisäsen ja Katleena Kortesuon kanssa.
  3. 🔥 Näiden lisäksi saat pääsyn yrittäjien salaiseen holviin, josta voit ladata kassavirtaoppaan (14 sivua), kassavirtataulukon (jota käytän itsekin tänäkin päivänä), katokausioppaan kriisien välttämiseksi (12 sivua), Tulostulva® Täyskäännösoppaan (60 sivua), Tulostulva® 300+ kohdan tarkistuslistan asiantuntijayrityksen exittiin (23 sivua), lean-oppaan (19 sivua) ja hallitusoppaan (12 sivua). YHTEENSÄ SIIS 140 sivua sähköisiä oppaita ja 262 -sivuisen fyysisen kirjan.

Saat kaiken tämän hintaan 1 490 € 490 € + alv 24 %.

Toimi siis nyt, jos aiot saada omasi edullisesti.


[optin-monster slug=”yqt73qwxfvvz9pyewmf5″]


Tiedän, että 490 € voi tuntua joskus isolta rahalta. Siksi en pyydäkään sinua maksamaan tässä kohtaa pennin jeniä. Minulle luottamus on tärkeintä valuuttaa, ja tässä kohtaa et oikein voi vielä luottaa minuun. Tiedän kuitenkin jo etukäteen, että tapaamisen jälkeen tulet pitämään tuota 490 euron hintaa käytännössä ilmaisena ja maksat sen mielelläsi.

Ja okei, jos jostain syystä olet eri mieltä, et maksa mitään.

”Olin oikeesti aika kusessa, ennen kuin juttelin Jannen kanssa. Minulla oli vaikeaa myöntää itselleni, että olin vältellyt vaikeiden asioiden tekemistä. Keskustelu Jannen kanssa kirkasti tilanteen siten, että pystyin keskittymään olennaiseen. Kirkkaasti tämän vuoden parhaat pari tuntia, joita olen kenenkään kanssa viettänyt.”

Exitin tehnyt toimitusjohtaja.

”Oli paita ihan märkänä puhelun jälkeen. Sen verran tiukkaa tavaraa tuli, eikä oikein päässyt karkuunkaan. Aloitettiin asialinjalla ja päädyttiin todella syvälle perusasioihin. Paras ja kauhein puhelu mitä olen vetänyt vähään aikaan. Hiukan kirpaisi, mutta ongelmakin ratkesi. ”

Toimitusjohtaja, yli 5 Miljoonan euron liikevaihto.

[optin-monster slug=”s0lwdtpkrl4nwg3xetp0″]

Vieläkö jäi mieleen jotain kysyttävää?

Ei ole onneksi tyhmiä kysymyksiä. Tässä useimmiten kysytyt kysymykset vastattuna:

Kysymys: En oikeasti ole kovin hyvä lukujen kanssa. Käydäänkö me läpi paljon exceleitä ja talouslukuja?
Vastaus: Ei käydä, elleivät ne ole se mitä tarvitaan. Kahdessa tunnissa pureudutaan todellisiin ongelmiin, ja niille etsitään todellisia ratkaisuja.

Kysymys: Mitä tuo etäkonsultaatio käytännössä tarkoittaa?
Vastaus: Pistät tuohon tilauslomakkeeseen sähköpostiosoitteesi ja nimesi, niin saat sähköpostiisi ilmoittautumislinkin. Ilmoittautumislinkki on suoraan kytketty kalenteriinii, ja voit varata sieltä juuri sinulle parhaiten sopivan ajan. Lomakkeessa on myös muutama esikysymys, joiden avulla pystyn valmistautumaan tapaamiseen mahdollisimman tehokkaasti. Kun aika on lukittu, sähköpostiisi tulee kalenterikutsu, ja kalenterikutsussa on linkki Google Meets -kokoukseen.

Kysymys: En oikein tykkää kameroista, ja videokokoukset ovat hankalia minulle.
Vastaus: Onneksi tämä ei ole kauneuskilpailu. Videoneuvottelu on paras siksi, että silloin näemme toistemme ilmeet. Se auttaa vahvistamaan luottamusta, ja pystymme keskustelemaan vapautuneemmin. Minua ei kiinnosta, miten hieno tai huono tausta sinulla videossasi on.

Kysymys: Haluaisin tulla tapaamiseen yhdessä yhtiökumppanini kanssa, onnistuuko se?
Vastaus: Valitettavasti tämä tarjous koskee vain yksilövalmennusta. Luottamusta on hankala rakentaa, jos keskusteluun osallistuu useita henkilöitä. Jos haluat varata yhteisen ajan, tilaa se täältä.

Kysymys: Ymmärsinkö oikein, että jos en ole tyytyväinen palaveriin, en maksa mitään?
Vastaus: Kyllä. Jos minusta ei ole sinulle mitään apua, et maksa mitään.

Kysymys: Saanko kuitenkin tuolloin fyysisen kirjan?
Vastaus: No et. 😀

Kysymys: Miten palaverista laskutetaan?
Vastaus: Jos olet tyytyväinen palaveriin, lähetän laskun yrityksellesi verkkolaskuna.

Kysymys: Mikä maksuehto laskussa on?
Vastaus: 7 päivää netto.

Kysymys: Voinko maksaa laskun useammassa osassa?
Vastaus: Voit maksaa laskun kahdessa osassa, jos taloudellinen tilanteesi on tiukka.

Kysymys: Minulla ei ole yritystä, voinko silti tilata tuotteen?
Vastaus: Valitettavasti et. Neuvon vain yrittäjiä, joilla on y-tunnus.

Kysymys: Tuleeko palaverista joku raportti?
Vastaus: No ei. Suurin osa tämän maailman ongelmista johtuu siitä, että ihmiset vain kirjoittelevat turhia raportteja ja puuhailevat kaikenlaisten epäolennaisten asioiden parissa. Ratkaisen ongelmia, en kirjoittele raportteja. 🙂


[optin-monster slug=”tu3mvpkmwivzlxp9b4ex”]