joulu

Täydellinen joulu, vm. 2015

Yrittäjä, tuntuuko yrityksesi kultaiselta vankilalta?

Haluatko vapauttaa aikaasi, parantaa yrityksesi tulosta ja saada elämäsi takaisin?

Klikkaa tästä

En ymmärrä ihmisiä, jotka pystyvät vain olemaan paikoillaan päivätolkulla. Jos joutuisin “lomailemaan”, minulta varmaan katkeasi suoni päästä alle viikossa. Jos elämässä on ollut todella hektinen työrupeama, saattaa parin päivän lepo tulla tarpeeseen. Silloinkin tosin jo kolmantena iltana alkaa kliksuttelemaan koneella keskeneräisiä projekteja, etsimään luettavaa kirjaa tai jotain muuta. Pelkästään paikallaan oleminen on kuin kuoleman esiaste.

Tällaiset pakolliset lomakaudet ovatkin olleet aina minulle vähän ristiriitaisia aikoja. Toisaalta on kivaa että on hetki hengähdysaikaa, mutta samalla työt kuitenkin odottavat kärsimättömänä ja tekisi mieli mennä kuitenkin puuhastelemaan jotain ns. järkevää. Siksi joutuukin aika tarkkaan tasapainoilemaan perheen ja omien projektien kanssa, jotta loma ei tuntuisi liian stressaavalta. 😉

Tämä joulunaika oli paras ikinä. Ei stressiä, ei sovittuja tapaamisia ja lapsetkin ovat jo sen verran isoja että heidän kanssaan voi puuhailla yhdessä kaikkea kivaa. Sain jopa pelattua vähän tietokoneellakin, enkä saanut kinkkuähkyä.

Perfect.

Tuntematon pariskunta odottaa valoissa.
Tuntematon pariskunta odottaa valoissa.
Janne K. Jääskeläinen

Moi! Olen Janne "Kassavirta" Jääskeläinen, Suomen suorasanaisin kassavirtakonsultti ja tietokirjailija. Autan kaltaisiasi yrittäjiä kaikissa yrityksen murrosvaiheissa. Akuutin tarpeen yllättäessä voin myös ottaa yrityksen ohjat ripeästi Interimjohtajana.

Sovi tästä videotapaaminen tai soita 040 577 0215.

Tilaa jokaviikkoinen uutiskirje.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.