ilmaiset

Ilmaista rahaa!

Tai no, ainakin rahanarvoista tavaraa ilmaiseksi.

Tälle sivulle kerään Kiireisen yrittäjän™ kirjastoa sitä mukaa, kun opuksia valmistuu. Liittyessäsi yrittäjien salaiseen sisäpiiriin saat oppaat ja parhaat jutut luettavaksesi ensimmäisten joukossa.

kiireisen yrittäjän™​ kassavirtaopas 2020Kiireisen yrittäjän​™ kassavirtaopas auttaa sinua välttämään karmeimmat kassavirtakarikot. Käytännöllinen ja kuuleman mukaan kuumottavan suorasanainen opas kassavirrasta pienille ja isommillekin yrityksille kassavirran hallintaan. Tämän luettuasi tiedät, milloin pystyt investoimaan ja milloin on pakko jaella monoa bonusten sijaan, etkä enää pelkää tulevaisuutta.


kiireisen yrittäjän katokausiopasKiireisen yrittäjän​™ katokausiopas auttaa sinua suojelemaan firmaasi, kun edessäsi alkaa näkyä lopunajan merkkejä. Suorasanaisessa oppaassa kerron sinulle selkeästi, mitä sinun täytyy tehdä, jotta oma rakas firmasi ei päätyisi seuraavan laman ruumistunkiolle muiden luusereiden joukkoon. Tämän luettuasi osaat tunnistaa myös tyypillisimmät tuhon ennusmerkit, silloin kun muut näkevät vain loputonta kasvua ja huolettoman huomisen.

kiireisen yrittäjän hallitusopasKiireisen yrittäjän​™ hallitusopas auttaa sinua perustamaan firmallesi oikeasti toimivan hallituksen. Oppaan luettuasi ymmärrät, miksi sinäkin tarvitset toimivaa hallitusta, ja miksi kaikkia halukkaita ei välttämättä kannata ottaa hallitukseen. Opit myös tiiviissä paketissa kaiken olennaisen, mitä sinun tulee tietää hallitustyöskentelyn aloittamisesta ja hallitustoiminnan pyörittämisestä asiantuntijayrityksessä.