ilmaiset

Ilmaista rahaa!

Tai no, ainakin rahanarvoista tavaraa ilmaiseksi.

Yrittäjä, tuntuuko yrityksesi kultaiselta vankilalta? Osallistu 7-osaiselle sähköpostikurssilleni, niin vapaudut vankilasta.


Kiireisen yrittäjän™​ kassavirtaopas

Kiireisen yrittäjän​™ kassavirtaopas auttaa sinua välttelemään karmeimmat kassavirtakarikot. Käytännöllinen ja kuuleman mukaan kuumottavan suorasanainen opas kassavirrasta pienille ja isommillekin yrittäjille.

Kiireisen yrittäjän™ katokausiopas

Kiireisen yrittäjän​™ katokausiopas auttaa sinua suojelemaan firmaasi, kun edessäsi alkaa näkyä lopunajan merkkejä. Suorasanaisessa oppaassa kerron sinulle selkeästi, mitä sinun täytyy tehdä, jotta oma firmasi ei päätyisi seuraavan laman ruumistunkiolle.

Kiireisen yrittäjän™ hallitusopas

Kiireisen yrittäjän​™ hallitusopas auttaa sinua perustamaan firmallesi oikeasti toimivan hallituksen. Oppaan luettuasi ymmärrät, miksi sinäkin tarvitset toimivaa hallitusta, ja miksi kaikkia halukkaita ei välttämättä kannata ottaa hallitukseen.

Kiireisen* toimistoninjan lean-opas

Kiireisen toimistoninjan lean-opas auttaa sinua selättämään kiireen ja kiristelyn omassa asiantuntijatyössäsi. Lukaise opas, niin sinäkin saat vuoteen ylimääräisen kuukauden!