janne21 sohva

Ilmaiset oppaat ja työkalut

Huom! Jos haluat ladata KAIKKI nämä oppaat kerralla, sinun ei tarvitse syöttää sähköpostiosoitettasi jokaisen ilmaisen oppaan lomakkeeseen. Ensimmäisen sähköpostin lopussa on linkki ja salasana jokaiseen oppaaseen joten saat kaikki näppärästi kerralla.

300+ kohdan tarkistuslista asiantuntijayrityksen exittiin

Tulostulva® tarkistuslista asiantuntijayrityksen exittiin auttaa sinua valmistelemaan yritystäsi mahdollista exittiä varten.

Tulostulva® tiekartta asiantuntijayrityksen täyskäännökseen

Tulostulva® Tiekartta auttaa sinua asiantuntijayrityksen päätöksenteossa ja kehittämishaasteiden valinnassa. Se on kuin yhdistetty lunttilappu, MBA ja Afrikan tähti samassa paketissa. Koko: valtava. Tarvitset suurennuslasia ja supertietokoneen.

Tulostulva® täyskäännösopas

Tulostulva® täyskäännösopas auttaa sinua transformoimaan firmastasi tehokkaan tuloskoneen. Tämä tiivis 60 sivun tehopaketti auttaa sinua karkaamaan itse tekemästäsi kultaisesta vankilasta. Lataa omasi pian, ennen kuin se menee maksumuurin taakse!

Tulostulva® yrityksen arvonmääritys

Tiedätkö, minkä arvoinen yrityksesi on tällä hetkellä? Kokeile esimerkkilaskurilla, miten paljon hyötyisit Tulostulva® -täyskäännöksestä. Kauppahinnan kannalta ero on tyypillisesti 1-2 x käyttökatteen (EBITDA) verran. Helppo ja ilmainen laskuri!

Kiireisen yrittäjän kassavirtaopas

Kiireisen yrittäjän​ kassavirtaopas auttaa sinua välttelemään karmeimmat kassavirtakarikot. Käytännöllinen ja kuuleman mukaan kuumottavan suorasanainen opas kassavirrasta pienille ja isommillekin yrittäjille. Pituus 14 sivua. Sisältää ilmaisen kassavirtalaskelmapohjan!

Kiireisen yrittäjän katokausiopas

Kiireisen yrittäjän​ katokausiopas auttaa sinua suojelemaan firmaasi, kun edessäsi alkaa näkyä lopunajan merkkejä. Suorasanaisessa oppaassa kerron sinulle selkeästi, mitä sinun täytyy tehdä, jotta oma firmasi ei päätyisi seuraavan laman ruumistunkiolle. Pituus 12 sivua.

Kiireisen yrittäjän ajanhallintaopas

Kiireisen yrittäjän​ ajanhallintaopas auttaa sinua ottamaan niskalenkin kiireestä ja kaaoksesta. Tiiviissä oppaassa on kerrottu nopeita ja tehokkaita keinoja ajankäytön hallintaan. Jos huomaat toistuvasti kipuilevasi kiireen kanssa, tämä opas on kirjoitettu juuri sinulle.  

Kiireisen yrittäjän hallitusopas

Kiireisen yrittäjän​ hallitusopas auttaa sinua perustamaan firmallesi oikeasti toimivan hallituksen. Oppaan luettuasi ymmärrät, miksi sinäkin tarvitset toimivaa hallitusta, ja miksi kaikkia halukkaita ei välttämättä kannata ottaa hallitukseen. Pituus 12 sivua.

Kiireisen* toimistoninjan lean-opas

Kiireisen toimistoninjan lean-opas auttaa sinua selättämään kiireen ja kiristelyn omassa asiantuntijatyössäsi. Lukaise opas, niin sinäkin saat vuoteen ylimääräisen kuukauden! Pituus 19 sivua.