kirjat

Kirjat ja julkaisut

Eli mitä sanottavaa minulla on yrittämisestä, verkkopalveluiden suunnittelusta ja viestinnästä?

Ohessa kirjani, toivottavasti niistä on sinulle konkreettista hyötyä. Haluan mielelläni palautetta kirjoista, ja vastaan kaikkiin viesteihin. Pistä viestiä!

Älä yritä!

Kauppakamari 2015
Älä yritä!Yrittäminen ei ole pelkkää snoukkaamista, sikareja ja samppanjaa. Yrittäjäksi alkaminen voi olla elämäsi upein kokemus, mutta yrittäminen tuo mukananaan myös yksinäisiä öitä, kiirettä, stressiä, taloudellista ahdinkoa, pelkoa, voimattomuutta, kipua ja kyyneleitä. Jos kuitenkin kaikesta huolimatta haluat yrittäjäksi, tämä kirja auttaa sinua välttämään hilpeimmät hölmöydet ja kauheimmat kämmit.

Älä yritä! on kivuliaan suorapuheinen opas aloittavalle tai tuoreelle yrittäjälle. Kirjassa käydään läpi kaunistelematta yrittämiseen liittyviä ongelmia. Selkeiden neuvojen lisäksi kirjassa kerrotaan se mitä yrittäjäkursseillakaan ei uskalleta ääneen sanoa.

Tilaa Kauppakamarin kaupasta

Nörtin esiintymisopas

Talentum 2013
Nörtin esiintymisopasKuinka nörtti oppii puhumaan maallikolle? Miten esiintyä niin, että yksinkertaisinkin ymmärtää?

Liian moni ict-osaaja luulee, että vain substanssiosaamisella on väliä: esiintymistaidot ja sosiaaliset taidot ovat sivuseikka, pelkkää teatteria. Aika usein teatterinpitäjä kuitenkin vie kaupat. Miten tässä näin kävi?

Nörtin esiintymisopas perehdyttää ict-osaajan esiintymis- ja viestintätaitojen perusteisiin, alan käsitteiden tulkkaamiseen maallikoille sekä myyvän ja selkeän presentaation laatimiseen. Kirjan oppien ja neuvojen avulla kasvatat myyntiäsi, edistät uraasi ja opit nauttimaan esiintymisestä.

Loppuunmyyty.

Verkkopalvelun ostajan opas

Talentum 2010
Verkkopalvelun ostajan opasVerkkopalveluiden ostajan opas lähestyy verkkosivustojen suunnittelua ostajan näkökulmasta. Miten valita oikea ratkaisu juuri omiin tarpeisiin? Miten saada rahoilleen parasta mahdollista vastinetta? Millainen on hyvä julkaisujärjestelmä? Miten voi mitata verkkosivustouudistuksen onnistumista?

Verkkopalvelun ostajan opas on selkeätajuinen opas kaikille niille, jotka tarvitsevat luotettavaa tietoa verkkopalveluprojektiensa onnistuneeseen läpiviemiseen.

Loppuunmyyty.

Läski syö miestä

Atena 2008, 2009
Läski syö miestäLäski syö miestä on käytännönläheinen ja helppolukuinen laihdutusopas kaikille miehille — ja miksei myös naisille — joiden vararengas painaa liikaa

”Kyseessä on dieettikirjaksi harvinaisen hauska teos. Kirosanat, lukijan sinuttelut ja huvittavat sananparret tekevät kirjan sanomasta tehokkaan, viihdyttävän ja selkeän.”
– Hannu Kivimäki, Ruotuväki

Loppuunmyyty.