concorde fallacy

Tuuri on tiedon tislettä.

Eikä yrityksen menestys ole sattumankauppaa.

Kassakuohu® kassavirtavalmennus

Kassakuohu® -kassavirtavalmennus on kolmen tunnin tehovalmennus, jonka jälkeen näet kirkkaasti tulevaisuuteen, vältät vaikeudet ja osaat investoida aina oikeaan aikaan. Aloitetaanko heti, vai odotellaanko ulosottomiestä?

Kesto:
3 tuntia.
Hinta:
490 € + alv 24 %

Tulostulva® Taskuhallitus

Tulostulva® Taskuhallitus on 24/7 tukipalvelu yrittäjille, jotka eivät halua yritykseensä täysipainoista hallitusta, mutta haluavat silti hyötyä ulkopuolisen hallitusammattilaisen tuomasta strategisesta tuesta ja neuvoista.

Kesto:
Jatkuva
Hinta:
290 €/kk + alv 24 %.

Tulostulva® yrityksen arvonmääritys

Tiedätkö, minkä arvoinen yrityksesi on tällä hetkellä? Kokeile esimerkkilaskurilla, miten paljon hyötyisit Tulostulva® -täyskäännöksestä. Kauppahinnan kannalta ero on tyypillisesti 1-2 x käyttökatteen (EBITDA) verran.

Kesto:
10 minuuttia.
Hinta:
0 €.

Tulostulva® yrityksen täyskäännös

Kiliseekö kassa tyhjyyttään? Kyllästyttääkö kitkuttaminen? Tarvitseeko firmasi täyskäännöstä? Tulostulva® -frameworkin avulla voit aloittaa transformaation turskatehtaasta tuloskoneeksi alle viikossa.

Kesto:
2 viikkoa – 1 vuosi
Hinta:
Ota yhteyttä.

Tulostulva® CxO vuokrajohtaja

Menikö johtaja vaihtoon? Tarvitsetko yritykseesi nopeasti väliaikaisen CxO:n? Homma hoituu. Olen juuri se ihminen, jonka kanssa kannattaisi joutua haaksirikkoutuneena autiolle saarelle – eikä pelkästään siksi, että hartioistani saa paljon sapuskaa grilliin.

Kesto:
Sopimuksen mukaan.
Hinta:
Ota yhteyttä.


Jos sinua ei juuri nyt huvita höllätä rahamassisi nyörejä, liity yrittäjien salaiseen sisäpiiriin. Olen tislannut kirjoituksiin vuosien edestä viisautta, jotta sinun ei tarvitsisi toistaa turhaan samoja virheitä. Saat joka torstai uutiskirjeen, jossa on juuri sinua kiinnostavia aiheita. Sen lisäksi saat vippipassin holviin, jossa on luettavissa kaikki jakamani oppaat ja uutiskirjeet.