trinity2

Tuuri on tiedon tislettä.

Eikä yrityksen menestys ole sattumankauppaa.

Kiireisen yrittäjän tulostunti

Kiireisen yrittäjän tulostunti on tunnin videopuhelu, jonka aikana autan sinua ratkaisemaan mieltäsi painavan kuumottavimman ongelman. Sinulla ei ole ongelmaa tai kysymystä, jota en olisi itsekin miettinyt ja ratkaissut.

Kesto:
1 tunti (videopuhelu)
Hinta:
190 € + alv 24 %

Kassakuohu® -analyysi

Kassakuohu® on viikon kestävä analyysi, jonka aikana autan sinua ratkaisemaan yrityksesi kuumottavimmat kipupisteet. Tutustun yritykseesi ulkopuolisen asiantuntijan kriittisin silmin. Lopputuloksena saat selkeän raportin ja viiden kohdan toimintasuunnitelman, joiden avulla saat taottua tavanomaisesta bisneksestä taianomaista.

Kesto:
1 viikko
Hinta:
1 500 € + alv 24 %

Tulostulva®

Kiliseekö kassa tyhjyyttään? Kyllästyttääkö kitkuttaminen? Tarvitseeko firmasi täyskäännöstä? Tulostulva® -frameworkin avulla voit aloittaa muutoksen turskatehtaasta tuloskoneeksi alle viikossa.

Kesto:
2 viikkoa – 1 vuosi
Hinta:
Ota yhteyttä.

Interim CxO

Menikö johtaja vaihtoon? Tuliko seinä vastaan? Tarvitsetko yritykseesi nopeasti väliaikaisen CxO:n? Homma hoituu. Olen juuri se ihminen, jonka kanssa kannattaisi joutua haaksirikkoutuneena autiolle saarelle – eikä pelkästään siksi, että hartioistani saa paljon sapuskaa grilliin.

Kesto:
Sopimuksen mukaan.
Hinta:
Ota yhteyttä.


Jos sinua ei juuri nyt huvita höllätä rahamassisi nyörejä, liity yrittäjien salaiseen sisäpiiriin. Olen tislannut kirjoituksiin vuosien edestä viisautta, jotta sinun ei tarvitsisi toistaa turhaan samoja virheitä. Saat joka torstai uutiskirjeen, jossa on juuri sinua kiinnostavia aiheita. Sen lisäksi saat vippipassin holviin, jossa on luettavissa kaikki jakamani oppaat ja uutiskirjeet.