Teen hyvistä yrityksistä erinomaisia

Tuuri on tiedon tislettä.

Eikä yrityksen menestys ole sattumankauppaa.

Tulostulva® Äkkilähtö

Tulostulva® Äkkilähtö on tunnin mittainen videopuhelu, jonka aikana autan sinua ratkaisemaan yrityksesi kuumottavimman ongelman. Olen auttanut lukemattomia yrittäjiä avaamaan yritystensä umpisolmuja. Kerro ongelmasi, ratkaistaan se yhdessä!

Kesto:
1 tunti.
Hinta:
390 € + alv 24 %.

Tulostulva® Strategialaser

Tulostulva® Strategialaser grillaa epäolennaiset rönsyt bisneksestäsi, nostaa näkemyksesi uudelle tasolle ja pistää prioriteetit ojennukseen. Tulostulva® Strategialaser on moderni strategiaprosessi, jonka lopputulosta ei tarvitse odotella kuukausia.

Kesto:
3 kalenteriviikkoa.
Hinta:
3 900 € + alv 24 %.

Tulostulva® Exit-analyysi

Tulostulva® Exit-analyysissä tutkailen liiketoimintaasi ulkopuolisen ammattilaisen silmin. Käyn läpi yrityksen kriittiset prosessit ja arvioin mahdollisen kauppahinnan. Lopputuloksena syntyy raportti, jonka avulla voit kehittää yrityksestäsi tehokkaan tuloskoneen.

Kesto:
2 kalenteriviikkoa.
Hinta:
3 900 € + alv 24 %.

Tulostulva® Taskuhallitus

Tulostulva® Taskuhallitus on tehokas kuukausihintainen tukipalvelu yrittäjille, jotka eivät halua yritykseensä täysipainoista hallitusta, mutta haluavat silti hyötyä ulkopuolisen hallitusammattilaisen tuomasta strategisesta tuesta ja neuvoista.

Kesto:
Jatkuva.
Hinta:
590 – 1 590 €/kk + alv 24 %.

Tulostulva® CRO vuokrajohtaja

Tyypillisesti CRO vuokrajohtajaa tarvitaan akuuteissa tilanteissa, joissa yrityksen operatiivinen johtamiskyky on vaarantunut. Interimjohtaja osallistuu yrityksen johtamiseen selkeän määräajan. Aloitetaanko heti, vai odotellaanko ulosottomiestä?

Kesto:
Sopimuksen mukaan.
Hinta:
1 390 €/htp + alv 24 %.