trinity2

Tuuri on tiedon tislettä.

Eikä yrityksen menestys ole sattumankauppaa.

Poikkeustoimari

Menikö toimari vaihtoon? Tuliko seinä vastaan? Tarvitsetko yritykseesi nopeasti väliaikaisen toimarin tai CxO:n? Homma hoituu. Olen juuri se ihminen, jonka kanssa kannattaisi joutua haaksirikkoutuneena autiolle saarelle – eikä pelkästään siksi, että hartioistani saa paljon sapuskaa grilliin.

Kesto:
1-6 kuukautta
Hinta:
1 000 €/vrk

Massipato™ -kassavirtakurssi

Pelottaako taloudellinen tulevaisuus? Tuleeko laskuja pyytämättä ja yllättäen? Minne rahat katoavat? On aika pistää kulut kuriin ja padota kassavirta! Massipato™ on helppotajuinen videokurssi, jonka päätteeksi et enää pelkää tulevaisuuden veronmaksupäiviä.

Kesto:
1 tunti (videokurssi)
Hinta:
0 € (1.6.2020 saakka)

Kiireisen yrittäjän™ tulostunti

Kiireisen yrittäjän™ tulostunti on tunnin videopuhelu, jonka aikana autan sinua ratkaisemaan mieltäsi painavan kuumottavimman ongelman. Sinulla ei ole ongelmaa tai kysymystä, jota en olisi itsekin miettinyt ja ratkaissut.

Kesto:
1 tunti (videopuhelu)
Hinta:
190 € + alv 24 %

Kassakuohu™

Kassakuohu™ on kalenteriviikon mittainen auditointi, jonka aikana autan sinua ratkaisemaan yrityksesi kuumottavimmat kipupisteet. Tutustun yritykseesi ulkopuolisen asiantuntijan kriittisin silmin. Lopputuloksena saat selkeän raportin ja viiden kohdan toimintasuunnitelman, jonka avulla voit ratkaista kiperimmät ongelmasi.

Kesto:
1 viikko
Hinta:
990 € + alv 24 %

Tulostulva™

Haluaisitko myydä firmasi hyvään hintaan ja nopeasti? Ennen kuin se onnistuu, firman täytyy olla herkullinen ostokohde. Tulostulva™ -frameworkin avulla voit muuttaa kaiken vain yhdessä vuodessa. Pinnistyksen päätteeksi voit sitten joko myydä yrityksesi tai nauttia tasaisemmasta tuloskyydistä.

Kesto:
1 vuosi
Hinta:
19 800 € + alv 24 %

Muut palvelut

Voit tietenkin tilata palveluitani joustavasti:

  • Jos haluat, että olen käytettävissä luurin tai pikaviestimen päässä 24/7, olen käytettävissä hintaan 250 €/kk + alv 24 %. Näitä paikkoja on enää vain pari jäljellä, joten tilaa omasi nopsaan!
  • Voit tilata minut puhumaan yrittämisestä, johtamisesta, leanista ja hallitustyöskentelystä johtoryhmällesi tai isommallekin joukolle.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä. Ja jos sinulla ei ole juuri nyt haluja avata rahamassisi nyörejä, liity yrittäjien salaiseen sisäpiiriin. Olen tislannut kirjoituksiin vuosien edestä viisautta, jotta sinun ei tarvitsisi toistaa turhaan samoja virheitä. Saat joka torstai uutiskirjeen, jossa on juuri sinua kiinnostavia aiheita. Sen lisäksi saat vippipassin holviin, jossa on luettavissa kaikki jakamani oppaat ja uutiskirjeet.