trinity2

Tuuri on tiedon tislettä.

Eikä yrityksen menestys ole sattumankauppaa.

Kassakuohu®

Kassakuohu® on kalenteriviikon mittainen auditointi, jonka aikana autan sinua ratkaisemaan yrityksesi kuumottavimmat kipupisteet. Tutustun yritykseesi ulkopuolisen asiantuntijan kriittisin silmin. Lopputuloksena saat selkeän raportin ja viiden kohdan toimintasuunnitelman, jonka avulla voit ratkaista kiperimmät ongelmasi.

Kesto:
1 viikko
Hinta:
990 € + alv 24 %

Tulostulva® -valmennus

Haluaisitko myydä firmasi hyvään hintaan ja nopeasti? Ennen kuin se onnistuu, firman täytyy olla herkullinen ostokohde. Tulostulva® -frameworkin avulla voit aloittaa muutoksen kahdessa viikossa. Lopuksi voit sitten joko myydä yrityksesi tai nauttia tasaisemmasta tuloskyydistä.

Kesto:
2 viikkoa (koko aika n. 1 vuosi)
Hinta:
9 900 € + alv 24 %

Interim CEO

Menikö toimari vaihtoon? Tuliko seinä vastaan? Tarvitsetko yritykseesi nopeasti väliaikaisen toimarin tai CxO:n? Homma hoituu. Olen juuri se ihminen, jonka kanssa kannattaisi joutua haaksirikkoutuneena autiolle saarelle – eikä pelkästään siksi, että hartioistani saa paljon sapuskaa grilliin.

Kesto:
1-3 kuukautta
Hinta:
1 000 €/vrk


Jos sinua ei juuri nyt huvita höllätä rahamassisi nyörejä, liity yrittäjien salaiseen sisäpiiriin. Olen tislannut kirjoituksiin vuosien edestä viisautta, jotta sinun ei tarvitsisi toistaa turhaan samoja virheitä. Saat joka torstai uutiskirjeen, jossa on juuri sinua kiinnostavia aiheita. Sen lisäksi saat vippipassin holviin, jossa on luettavissa kaikki jakamani oppaat ja uutiskirjeet.