Kiireisen yrittäjän™​ kassavirtaopas

Eli miten välttää elävä kuolema kassavirtakaaoksessa?

Kiireisen* yrittäjän​™ kassavirtaopas auttaa sinua välttelemään karmeimmat kassavirtakarikot. Käytännöllinen ja kuuleman mukaan kuumottavan suorasanainen opas kassavirrasta pienille ja isommillekin yrittäjille kassavirran hallintaan. Tämän luettuasi et enää pelkää tulevaisuutta, tiedät milloin pystyt investoimaan ja tiedät milloin on pakko jaella monoa bonusten sijaan.

*) “Kiireisen” tarkoittaa, että voit lukea tämän oppaan vaikka vessassa istuessasi, samalla kun työntekijät hakkaavat ovea. Neuvojen noudattaminen kestää vähän kauemmin.

Mitä käyttäjät ovat sanoneet?

Palkanmaksu yrityksen ensimmäisinä kuukausina oli hyvin stressaavaa koska mulla ei ollut mitään hajua paljonko menot ja tulot olivat todellisuudessa verojen jälkeen. Välillä ajattelin jo, että ”v*tut tästä, musta tulee lammaspaimen”. Kun ensimmäisen kerran huomasin että kassavirtalaskelma oikeasti toimii, oli ihan kiva todeta maanantai-aamuna laskujen clearattua että ei tässä ehkä kuollakaan. Käytiin sit samana päivänä syömässä pitkän kaavan kautta eikä maksaessa tuntunut pahalta.

Nyt kun kassavirtalaskelma on ollut käytössä jonkun aikaa, sain maksettua kaikki velkani pois ja saan ekaa kertaa elämässä oikeasti rahaakin säästöön. Kun olin töissä muualla ja rahaa tuli kiinteä summa kuussa, melkein kaikki rahat menivät asumiseen, harrastuksiin ja velkojen lyhennyksiin.


Kassavirtalaskelmaa oli oikeesti helppo käyttää, ja oon saanut tuunattua siitä vieläkin toimivamman itelleni.

Liity sisäpiiriin, ja opas on sinun!