Tulostulva® Tuplatunti

Mikä tämä on?

En tiedä. Se on SINUN unelmasi.

Kaikki ne pitämättömät lomat perheesi kanssa. Ne lukemattomat hetket, jolloin olet joutunut valitsemaan jonkun firmasi tulipalon sammuttamisen lastesi kanssa olemisen sijasta. Se palkinto, minkä olet ansainnut, mutta joka ei ole vielä ulottuvillasi. Lue lisää, niin se on tavoitettavissasi.  

Tiedän, miten syvältä hanurista on kasvattaa yrityksestä menestyvä firma. Se vaatii hikeä, nyrkkiin puristettua kättä taskussa ja aimo annoksen suomalaista sisua. Teet parhaasi päivästä toiseen, mutta eteesi kasaantuu esteitä: yllättäviä ongelmia, muuttuvia markkinoita, lähteviä asiakkaita… Lista on loputon, ja jatkuvasti on joku paikka liekeissä. Hektiset poikkeustapaukset muuttuvat tyypilliseksi arjeksi, ja ennen kuin huomaatkaan, vuosikymmen on vierähtänyt. Firma on ehkä kasvanut ja liikevaihtoa on muhevasti, mutta mihin hintaan? Mitä sinä olet siitä saanut? Mitä sinun elämääsi on jäänyt viivan alle?

Onneksi ehdit vielä tekemään muutoksen. Tulostulva® -frameworkin avulla voit muuttaa kaiken vain muutamassa kuukaudessa. Tuona aikana saat firmastasi myyntikelpoisen tuloskoneen. Kun tulosta alkaa tulla, voit sitten joko myydä yrityksesi tai nauttia tasaisemmasta tuloskyydistä. 

Kuka Tulostulvan® vetää?

Janne K. JääskeläinenJanne K. Jääskeläinen, palveluksessasi. Takanani on 15 vuotta kasvuyrittäjyyttä IT-alalla. Niiden aikana rakensin yhden miehen mäkki ja mopsi -firmasta tuloksellisen asiantuntijayrityksen. Yrittäjyystarinani päättyi 2019 taloudellisesti menestyksekkääseen exittiin. Yrittäjäurani aikana olen kouluttanut myyjiä, kirjoittanut aiheesta kirjoja ja kehittänyt työkaluja ja prosesseja yrityksen mahdollisimman kivuttomaan kasvattamiseen. Toimin Tulostulvan® vetäjänä ja tuon mukanani kaiken sen kokemuksen, jota tarvitset.

Kenelle Tulostulva® sopii?

Tulostulva® sopii sinulle, jos:

  • yrityksesi on jo etabloitunut toimija (eli yritys ei ole enää startup),
  • firmassasi on syvää osaamista ihmisten mielissä ja selkärangoissa,
  • yrityksesi tekee liikevaihtoa noin miljoonan vuodessa ja
  • koet, että nyt on tullut aika siirtyä eteenpäin, tavalla tai toisella.

Kauanko tähän menee sitten aikaa?

Nopeimmat Tulostulva® -voitot saadaan jo muutamassa viikossa. Jos yritystä lähdetään hiomaan myyntiä ajatellen, aikaa kannattaa varata yhden täyden tilikauden verran.

Entä jos haluat myydä firmasi?

Se ei ole ollenkaan huono vaihtoehto! Jos olet myymässä yritystäsi, vaihtoehtonasi on myydä yritys itse tai käyttää yritysvälittäjää. Suosittelen erittäin vahvasti yritysvälittäjän käyttämistä prosessissa, koska yritysvälittäjillä on realistisin näkemys yrityksesi markkina-arvosta ja laajin tieto potentiaalisista ostajista. Suomeksi sanottuna, saat yrityksesi todennäköisimmin myytyä hyvälle ostajalle kuin jos yrität hoitaa prosessia itse.

Parhaat yritysvälittäjät eivät kuitenkaan välttämättä ole kiinnostuneita yrityksesi myymisestä, elleivät firman asiat ole kunnossa ja luvut osoita oikeaan suuntaan. Lopullisen kauppahinnan kannalta ero hyvin järjestellyn ja siivoamattoman yrityksen välillä on tyypillisesti 1-2 x käyttökatteen (EBITDA) verran. Tulostulvan® avulla saat siivottua yrityksesi siihen kuntoon, että yrityksesi on myytävissä JA että saat yrityksestäsi mahdollisimman hyvän kauppahinnan. Tsekkaa esimerkkilaskurilla yrityksesi potentiaalinen kauppahinta.

Jos haluat tietää miten se firman myynti käytännössä onnistuu, lue kirjoittamani kirja aiheesta. Voit ostaa sen hyvin varustelluista kirjakaupoista tai tilata sen Alman verkkokaupasta.

Käydäänkö töihin?