luxus 1

Mikä tämä on?

En tiedä. Se on SINUN unelmasi.

Kaikki ne pitämättömät lomat perheesi kanssa. Ne lukemattomat hetket, jolloin olet joutunut valitsemaan jonkun firmasi tulipalon sammuttamisen lastesi kanssa olemisen sijasta. Se palkinto, minkä olet ansainnut, mutta joka ei ole vielä ulottuvillasi. Lue lisää, niin se on tavoitettavissasi.  

Tiedän, miten syvältä p*rseestä on kasvattaa asiantuntijayrityksestä menestyvä firma. Se vaatii hikeä, nyrkkiin puristettua kättä taskussa ja aimo annoksen suomalaista sisua. Teet parhaasi päivästä toiseen, mutta eteesi kasaantuu esteitä: yllättäviä ongelmia, muuttuvia markkinoita, lähteviä asiakkaita… Lista on loputon, ja jatkuvasti on joku paikka liekeissä. Hektiset poikkeustapaukset muuttuvat tyypilliseksi arjeksi, ja ennen kuin huomaatkaan, vuosikymmen on vierähtänyt. Firma on ehkä kasvanut ja liikevaihtoa on muhevasti, mutta mihin hintaan? Mitä sinä olet siitä saanut? Mitä sinun elämääsi on jäänyt viivan alle?

Onneksi ehdit vielä tekemään muutoksen. Tulostulva™ -frameworkin avulla voit muuttaa kaiken vain yhdessä vuodessa. Vuoden aikana saat firmastasi myyntikelpoisen tuloskoneen – jos siis haluat. Kun tulosta alkaa tulla, voit sitten joko myydä yrityksesi tai nauttia tasaisemmasta tuloskyydistä. 

Kuka Tulostulvan™ vetää?

Janne K. JääskeläinenJanne K. Jääskeläinen, palveluksessasi (ks. wikipedia). Takanani on 15 vuotta kasvuyrittäjyyttä IT-alalla. Niiden aikana rakensin yhden miehen mäkki ja mopsi -firmasta tuloksellisen asiantuntijayrityksen. Yrittäjyystarinani päättyi 2019 taloudellisesti menestyksekkääseen exittiin. Yrittäjäurani aikana olen kouluttanut myyjiä, kirjoittanut aiheesta kirjoja ja kehittänyt työkaluja ja prosesseja yrityksen mahdollisimman kivuttomaan kasvattamiseen. Toimin Tulostulvan™ vetäjänä ja tuon mukanani kaiken sen kokemuksen, jota tarvitset.

Kenelle Tulostulva™ sopii?

Tulostulva™ sopii sinulle ja yrityksellesi, jos:

  • yrityksesi on jo etabloitunut toimija markkinoilla (eli yritys ei ole enää startup),
  • firmassasi on syvää osaamista ihmisten mielissä ja selkärangoissa,
  • yrityksesi tekee liikevaihtoa vähintään miljoonan vuodessa ja
  • koet, että nyt on tullut aika siirtyä eteenpäin, tavalla tai toisella.

Kauanko tähän menee sitten aikaa?

Valitettavasti tähän menee aikaa yleensä vuosi, riippuen hieman yrityksesi kunnosta.

Mitä Tulostulvassa™ syntyy?

Lyhyesti sanottuna terve yritys. Tulostulvan päätteeksi yrityksestäsi on karsittu rönsyt, myynti vetää ja markkinointi tahkoaa uusia liidejä. Asiakkaat ovat tyytyväisiä, ja tuotanto tekee hommia hymyssä suin iloisille asiakkaille.

Käytännön tasolla saat kouraasi fyysisen, yrityksesi tilanteeseen räätälöidyn ohjekirjan, jossa on aikataulutettu ja ohjeistettu selkeästi asiat, joita sinun täytyy tehdä missäkin vaiheessa. Sen lisäksi saat liudan tarkistuslistoja, ohjeita ja valmiit verkostot, joiden kautta voit ostaa transformaatiossa tarvittavia palveluja ja tuotteita.

Jos seuraat Tulostulva™ -frameworkin ohjeita, lopputuloksena sinulla on käsissäsi yritys, jonka voit pitää lypsylehmänä tai pistää lihoiksi.

Onko tästä ollut apua?

Kyllä. Hyvänä esimerkkinä on oma asiantuntijayritykseni, jonka transformoin tuloskoneeksi. Itse päätin myydä yritykseni, mutta on sinusta itsestäsi kiinni, mitä haluat yrityksellesi transformaation jälkeen tehdä.

Kuinka paljon Tulostulva™ maksaa?

2 x 9 990 € + alv 24 %. Ensimmäinen osa aloittaessa, ja toinen, kun vuosi on kulunut.

Härski takuu!

Jos et saa toivottuja tuloksia vuoden kuluessa, vaikka olet noudattanut ohjeitani, sinun ei tarvitse maksaa toista osaa investoinnista.

Käydäänkö töihin?

Sovitaan tapaaminen niin kerron lisää!


Sovi tästä soittoaika!