luxus

Mikä tämä on?

En tiedä. Se on SINUN unelmasi.

Kaikki ne pitämättömät lomat perheesi kanssa. Ne lukemattomat hetket, jolloin olet joutunut valitsemaan jonkun firmasi tulipalon sammuttamisen lastesi kanssa olemisen sijasta. Se palkinto, minkä olet ansainnut, mutta joka ei ole vielä ulottuvillasi. Lue lisää, niin se on tavoitettavissasi.  

Tiedän, miten syvältä p*rseestä on kasvattaa yrityksestä menestyvä firma. Se vaatii hikeä, nyrkkiin puristettua kättä taskussa ja aimo annoksen suomalaista sisua. Teet parhaasi päivästä toiseen, mutta eteesi kasaantuu esteitä: yllättäviä ongelmia, muuttuvia markkinoita, lähteviä asiakkaita… Lista on loputon, ja jatkuvasti on joku paikka liekeissä. Hektiset poikkeustapaukset muuttuvat tyypilliseksi arjeksi, ja ennen kuin huomaatkaan, vuosikymmen on vierähtänyt. Firma on ehkä kasvanut ja liikevaihtoa on muhevasti, mutta mihin hintaan? Mitä sinä olet siitä saanut? Mitä sinun elämääsi on jäänyt viivan alle?

Onneksi ehdit vielä tekemään muutoksen. Tulostulva® -frameworkin avulla voit muuttaa kaiken vain yhdessä vuodessa. Vuoden aikana saat firmastasi myyntikelpoisen tuloskoneen – jos siis haluat. Kun tulosta alkaa tulla, voit sitten joko myydä yrityksesi tai nauttia tasaisemmasta tuloskyydistä. 

Miksi tilata Tulostulva®?

Jos olet myymässä yritystäsi, vaihtoehtonasi on myydä yritys itse tai käyttää yritysvälittäjää. Suosittelen erittäin vahvasti yritysvälittäjän käyttämistä prosessissa, koska yritysvälittäjillä on realistisin näkemys yrityksesi markkina-arvosta ja laajin tieto potentiaalisista ostajista. Suomeksi sanottuna, saat yrityksesi todennäköisimmin myytyä hyvälle ostajalle kuin jos yrität hoitaa prosessia itse.

Parhaat yritysvälittäjät eivät kuitenkaan välttämättä ole kiinnostuneita yrityksesi myymisestä, elleivät firman asiat ole kunnossa ja luvut osoita oikeaan suuntaan. Lopullisen kauppahinnan kannalta ero hyvin järjestellyn ja siivoamattoman yrityksen välillä on tyypillisesti 1-2 x käyttökatteen (EBITDA) verran. Tulostulvan® avulla saat siivottua yrityksesi siihen kuntoon, että yrityksesi on myytävissä JA että saat yrityksestäsi mahdollisimman hyvän kauppahinnan.

Kuka Tulostulvan® vetää?

Janne K. JääskeläinenJanne K. Jääskeläinen, palveluksessasi (ks. wikipedia). Takanani on 15 vuotta kasvuyrittäjyyttä IT-alalla. Niiden aikana rakensin yhden miehen mäkki ja mopsi -firmasta tuloksellisen asiantuntijayrityksen. Yrittäjyystarinani päättyi 2019 taloudellisesti menestyksekkääseen exittiin. Yrittäjäurani aikana olen kouluttanut myyjiä, kirjoittanut aiheesta kirjoja ja kehittänyt työkaluja ja prosesseja yrityksen mahdollisimman kivuttomaan kasvattamiseen. Toimin Tulostulvan® vetäjänä ja tuon mukanani kaiken sen kokemuksen, jota tarvitset.

Kenelle Tulostulva® sopii?

Tulostulva® sopii sinulle ja yrityksellesi, jos:

  • yrityksesi on jo etabloitunut toimija (eli yritys ei ole enää startup),
  • firmassasi on syvää osaamista ihmisten mielissä ja selkärangoissa,
  • yrityksesi tekee liikevaihtoa vähintään miljoonan vuodessa ja
  • koet, että nyt on tullut aika siirtyä eteenpäin, tavalla tai toisella.

Kauanko tähän menee sitten aikaa?

Valitettavasti koko prosessiin menee aikaa yleensä vuosi, riippuen hieman yrityksesi kunnosta. Itse Tulostulva® kestää kaksi viikkoa: viikko yrityksesi tilanteen selvittämiseen ja toinen viikko suunnitelman tekemiseen.

Mitä Tulostulvassa® syntyy?

Käytännön tasolla saat:

  • yrityksesi tilanteeseen räätälöidyn manuaalin, jossa on aikataulutettu ja ohjeistettu selkeästi asiat, joita sinun täytyy tehdä missäkin vaiheessa seuraavan vuoden ajan.
  • 5 – 10 sivuisen dokumentin, jota yritysvälittäjä voi käyttää yrityksesi myyntimateriaalin pohjana.

Jos seuraat Tulostulva® -frameworkin ohjeita, lopputuloksena sinulla on käsissäsi yritys, jonka voit pitää lypsylehmänä tai pistää lihoiksi.

Onko tästä ollut apua?

Kyllä. Hyvänä esimerkkinä on oma asiantuntijayritykseni, jonka transformoin tuloskoneeksi. Itse päätin myydä yritykseni, mutta on sinusta itsestäsi kiinni, mitä haluat yrityksellesi transformaation jälkeen tehdä.

Kuinka paljon Tulostulva® maksaa?

9 990 € + alv 24 %. Maksu kahdessa osassa.

Takuu

Jos et ole ensimmäisen viikon jälkeen tyytyväinen tekemääni työhön, voit keskeyttää projektin ja loppuosaa maksusta ei tarvitse suorittaa.

Käydäänkö töihin?

Ota yhteyttä!