Janne K. Jääskeläinen Taskuhallitus

Tulostulva® Taskuhallitus

Hallitustason tuki taskussasi 24/7.

Yrittäjä! Tämä palvelu on täydellinen sinulle, jos seuraavat asiat kuulostavat tutuilta:

  • Firmassasi ei ole ketään, kenen kanssa keskustella strategisista päätöksistä. Et ole varma, mitä sinun kannattaisi tehdä seuraavaksi.
  • Huomaat olevasi usein yksin päätösten kanssa.
  • Sinulta ei tunnu löytävän aikaa keskittyä isoihin päätöksiin.
  • Sinulla ei ole ketään, jonka kanssa voisit keskustella luottamuksellisesti omista tavoitteistasi yrityksessäsi.
  • Et voi luottaa neuvojen neutraaliuteen, koska jokaisella neuvonantajalla tuntuu olevan oma tausta-agendansa.
  • Hallituksen muodostaminen tuntuu liian työläältä ajatukselta tai et halua luovuttaa yrityksesi avaimia muille.

Miten tämä toimii?

Kun tilaat palvelun, sovimme yksityiskohdista. Alussa sovimme erityisesti ne kehityskohteet joissa tulen sinua auttamaan, mutta normaalisti ajan kuluessa selkeytyvät ne ongelmat, jotka vaativat yksilöllistä valmentamista.

Olen käytettävissäsi kellon ympäri koko sopimuskauden ajan. Akuuteissa asioissa voit soittaa minulle aina, vähemmän kiireiset hoidetaan ihmisten aikoihin valitsemallasi yhteydenpitovälineellä (Slack, WhatsApp, Facebook Messenger, Skype tai Signal). Suosittelen Signalia sen vahvojen salausominaisuuksien vuoksi.

Vaikka et itse saisi soitettua, soittelen perään joka kuukausi, ja varmistan että kaikki on kunnossa ja menossa oikeaan suuntaan.

Miksei sitten normaalia hallitusta?

Hyvä hallitus on avain yrityksen menestykseen. Ulkopuolisten hallitusjäsenten tuoma kokemus ja näkemys ovat kriittisiä hallitun kasvun ja menestymisen näkökulmasta. Jokaisella yrittäjällä tulisi olla tukenaan hallitus, joka auttaa strategisten päätösten kanssa, toimii typerien ideoiden jarruna ja tsemppaa vaikeissa paikoissa.

Jos haluat perustaa yrityksellesi toimivan hallituksen, lue kirjoittamani PK-yrittäjän hallitusopas. Realiteetti kuitenkin on, että ulkopuolisten hallitusjäsenten hankkiminen on yleensä hankalaa ja usein myös yrittäjän budjetin saavuttamattomissa. Tulostulva® Taskuhallitus on kustannustehokas vaihtoehto ulkopuoliselle hallitukselle.

tulostulva taskuhallitus

Millaisissa asioissa voin sinua auttaa?

Hyväksytty Hallituksen JäsenOlen ollut asiantuntijayrityksen toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä 15 vuotta. Sinä aikana kaikki mahdolliset kasvuhaasteet ja karikot ovat tulleet tutuksi. Olen myös suorittanut Hyväksytty Hallituksen Jäsen eli HHJ® tutkinnon.

Sinulla ei ole sellaista ongelmaa tai kämmiä, johon itse en olisi joskus kompastunut. En tule viisastelemaan norsunluutornista, vaan omat käteni ovat edelleen kuivuneen savikerroksen peitossa. Tiedän kokemuksesta, miten hankalaa hommaa yrittäminen voi olla.

Et ole yksin.

Kuinka paljon se maksaa?

Palvelu maksaa 490 €/kk + alv 24 %.

Kokemuksia

”Jannen raa’an rehelliset ja olennaiseen osuvat neuvot olivat ratkaisevia sekä yrityksen että yrittäjän hyvinvoinnin palauttamiseksi.”

– Nopeasti kasvaneen IT-yrityksen toimitusjohtaja ja pääosakas.

Käydäänkö töihin?

Joko riitti puuhastelu? Pistä yhteystietosi alla olevaan viestikenttään niin sovitaan alustava etätapaaminen. Yhteydenotto ei maksa sinulle vielä mitään. Sen jälkeen päätät, tilaatko vai et.

Takuu: jos et koe saavasi hyötyä ensimmäisen kuun aikana saamistasi neuvoista, saat rahasi takaisin. Senkin jälkeen voit irtisanoa sopimuksen minuutin varoitusajalla.