Janne K. Jääskeläinen Taskuhallitus

Tulostulva® Taskuhallitus

Hallitustason tuki taskussasi 24/7.

Yrittäjä! Tämä palvelu on täydellinen sinulle, jos seuraavat asiat kuulostavat tutuilta:

  • Firmassasi ei ole ketään, kenen kanssa keskustella strategisista päätöksistä. Et ole varma, mitä sinun kannattaisi tehdä seuraavaksi.
  • Huomaat olevasi usein yksin päätösten kanssa.
  • Sinulta ei tunnu löytävän aikaa keskittyä isoihin päätöksiin.
  • Sinulla ei ole ketään, jonka kanssa voisit keskustella luottamuksellisesti omista tavoitteistasi yrityksessäsi.
  • Et voi luottaa neuvojen neutraaliuteen, koska jokaisella neuvonantajalla tuntuu olevan oma tausta-agendansa.
  • Hallituksen muodostaminen tuntuu liian työläältä ajatukselta tai et halua luovuttaa yrityksesi avaimia muille.

Miten tämä toimii?

Kun tilaat palvelun, sovimme yksityiskohdista. Alussa sovimme erityisesti ne kehityskohteet joissa tulen sinua auttamaan, mutta normaalisti ajan kuluessa selkeytyvät ne ongelmat, jotka vaativat yksilöllistä valmentamista.

Olen käytettävissäsi kellon ympäri koko sopimuskauden ajan. Akuuteissa asioissa voit soittaa minulle aina, vähemmän kiireiset hoidetaan ihmisten aikoihin valitsemallasi yhteydenpitovälineellä (Slack, WhatsApp, Facebook Messenger, Skype tai Signal). Suosittelen Signalia sen vahvojen salausominaisuuksien vuoksi.

Vaikka et itse saisi soitettua, soittelen perään joka kuukausi, ja varmistan että kaikki on kunnossa ja menossa oikeaan suuntaan.

Miksei sitten normaalia hallitusta?

Hyvä hallitus on avain yrityksen menestykseen. Ulkopuolisten hallitusjäsenten tuoma kokemus ja näkemys ovat kriittisiä hallitun kasvun ja menestymisen näkökulmasta. Jokaisella yrittäjällä tulisi olla tukenaan hallitus, joka auttaa strategisten päätösten kanssa, toimii typerien ideoiden jarruna ja tsemppaa vaikeissa paikoissa.

Jos haluat perustaa yrityksellesi toimivan hallituksen, lue kirjoittamani PK-yrittäjän hallitusopas. Realiteetti kuitenkin on, että ulkopuolisten hallitusjäsenten hankkiminen on yleensä hankalaa ja usein myös yrittäjän budjetin saavuttamattomissa. Tulostulva® Taskuhallitus on kustannustehokas vaihtoehto ulkopuoliselle hallitukselle.

taskuhallitus vertailu

Millaisissa asioissa voin sinua auttaa?

Olen ollut asiantuntijayrityksen toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä 15 vuotta. Sinä aikana kaikki mahdolliset kasvuhaasteet ja karikot ovat tulleet tutuksi. Olen myös suorittanut Hyväksytty Hallituksen Jäsen eli HHJ® tutkinnon.

Sinulla ei ole sellaista ongelmaa tai kämmiä, johon itse en olisi joskus kompastunut. En tule viisastelemaan norsunluutornista, vaan omat käteni ovat edelleen kuivuneen savikerroksen peitossa. Tiedän kokemuksesta, miten hankalaa hommaa yrittäminen voi olla.

Et ole yksin.


neuvottuja 1
Ari Laine

”Tulostulva® Taskuhallitus on kyllä ollut tosi hyvä herättelijä. Jannen avustuksella olen saanut uutta ajatusta yrittämiseen, löytänyt ratkaisuja ongelmakohtiin ja niiden myötä saanut asioita selkeästi eteenpäin. Nyt on entistä selvempi visio eteenpäin. Iso kiitos, todella 10/10 palvelu.”

Ari Laine, toimitusjohtaja @ Hifimesta Oy

Joni Jaakkola

”11 vuotta päätoimisena yrittäjänä olen huomannut, että tasaisin väliajoin johtamiani yrityksiä ja minua yrittäjänä vaivaa yksi asia: en saa käsissäni olevasta potentiaalista lähellekään parasta irti. Yömyöhään tuijoitan pankkitilin saldoa ja mietin: ”kauhea meininkin mutta missä kaikki rahat on?” Tavallaan kaikki on mainiosti mutta kehitys- ja kasvuhakuisena yrittäjänä tasannevaiheet syö miestä rotan lailla. Jannen kanssa huomasin, että parasta lääkettä tähän vaivaan on miettiä vastaukset niihin ratkaiseviin kysymyksiin, joita itse ei osaa kysyä. Kun samojen firmojen tuloksia, taseita ja prosesseja tuijottaa riittävän kauan on hankala huomata kaikki tekemiseen vuosien saatossa juurtuneet aika- ja energiasyöpöt sekä fokuksen siirtyminen pois sieltä mistä yrittäjänä saan kaikkein tärkeimmät asiat: paksun leivän pöytään ja vapauden tehdä sitä mistä tykkää silloin kun tykkää. Jannea haluan kiittää ammattitaitoisesta ja suoraviivaisesta sparrailusta johtamisessa, numeroissa ja yrittäjän elämässä ja erityisesti raakarehellisestä kovasta rakkaudesta: kysytään kysymyksiä, jotka mielellään lakaisisi maton alle mutta joista usein löytyy ratkaisun avain.”

Joni Jaakkola, toimitusjohtaja, yrittäjä @ Optimal Performance Oy & Optimal Performance Center Finland Oy

Miika Soronen

”Taskuhallitus on kyllä mieletön innovaatio. Saa sen, mitä oikealta hallitukselta, mutta ei sitoudu juridisesti yhtään mihinkään. Diili on hävyttömän reilu asiakkaan kannalta. Janne uskaltaa sanoa neuvot suoraan, mutta kivasti. Tulostulva® Taskuhallitus auttoi firman asioiden lisäksi myös ammatillisesti todella paljon. Jo ekan palaverin perusteella tienasin luultavasti koko vuoden taskuhallituslaskut. Joten lämmin suositus!”

Miika Soronen, yrittäjä @ Miika Soronen Oy

Kuinka paljon se maksaa?

Palvelu on hinnoiteltu liikevaihdon mukaan:

  • Alle 1 M€ vuodessa: 590 €/kk + alv 24 %
  • Yli 1 M€ vuodessa: 1 590 €/kk + alv 24 %

Käydäänkö töihin?

Joko riitti puuhastelu? Pistä yhteystietosi alla olevaan viestikenttään niin sovitaan alustava etätapaaminen. Yhteydenotto ei maksa sinulle vielä mitään. Sen jälkeen päätät, tilaatko vai et.

Paikkoja on vapaana tällä hetkellä YKSI.