golden

Yrittäjä, tuntuuko firmasi ankealta vankilalta?

Lataamalla Tulostulva® Täyskäännösoppaan vapaudut kultaisesta vankilasta! Lue lisää!👇

Tulostulva® täyskäännös – eli miten karata kultaisesta kuritushuoneesta?Anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saat ladattua ilmaisen Tulostulva® Täyskäännös -oppaan. Tulostulva® täyskäännösopas auttaa sinua työstämään firmastasi tehokkaan tuloskoneen.

Oppaan luettuasi tiedät, miten saat käännettyä vaikeudet voitoksi, tappiot tulokseksi ja haasteet hyödyllisiksi harjoituksiksi. Tulostulva® täyskäännösoppaaseen on tiivistettynä alle 60 sivuun kaikki se, mitä sinun täytyy tietää yrityksesi kurssin korjaamisesta vauraammille vesille.

Lukemalla tämän oppaan saat vastaukset muun muassa seuraaviin kuumottaviin kysymyksiin:

  1. Millainen yritys minulla on käsissäni?
  2. Mitä minun pitäisi tehdä, että minulla olisi enemmän aikaa?
  3. Mitä minun täytyy tehdä, jotta viivan alle jäisi enemmän rahaa?
  4. Miten tehostan tuotantoani, pelastan itseni burnoutilta ja opin kestämään vastoinkäymisiä?
  5. Mitä kannattaa tehdä ja missä järjestyksessä?

Lataa opas tästä, se on ilmainen! 👇

Kuka oppaan on kirjoittanut?

Janne K. JääskeläinenJanne K. Jääskeläinen, palveluksessasi. Takanani on 20 vuotta IT-alalla. Niiden aikana rakensin yhden miehen mäkki ja mopsi -firmasta tuloksellisen asiantuntijayrityksen. Yrittäjäurani aikana olen kouluttanut toimitusjohtajia ja myyjiä, kirjoittanut aiheesta kirjoja ja kehittänyt työkaluja ja prosesseja yrityksen mahdollisimman kivuttomaan kasvattamiseen. Tähän oppaaseen olen tiivistänyt kaiken olennaisen, jota sinun täytyy tietää yrityksesi täyskäännöksen tekemiseen.

Tiedän, miten syvältä hanurista on kasvattaa yrityksestä menestyvä firma. Se vaatii hikeä, nyrkkiin puristettua kättä taskussa ja aimo annoksen suomalaista sisua. Teet parhaasi päivästä toiseen, mutta eteesi kasaantuu esteitä: yllättäviä ongelmia, muuttuvia markkinoita, lähteviä asiakkaita… Lista on loputon, ja jatkuvasti on joku paikka liekeissä. Hektiset poikkeustapaukset muuttuvat tyypilliseksi arjeksi, ja ennen kuin huomaatkaan, vuosikymmen on vierähtänyt. Firma on ehkä kasvanut ja liikevaihtoa on muhevasti, mutta mihin hintaan? Mitä sinä olet siitä saanut? Mitä sinun elämääsi on jäänyt viivan alle?

Onneksi ehdit vielä tekemään muutoksen. Tulostulva® Täyskäännös -oppaan avulla voit muuttaa kaiken vain muutamassa kuukaudessa. Kun tulosta alkaa tulla, voit sitten joko myydä yrityksesi tai nauttia tasaisemmasta tuloskyydistä.

Oma yrittäjyystarinani päättyi 2019 menestyksekkääseen exittiin. Vuosien kova työ teetti tulosta, ja sain keskittyä itselleni mielekkäimpään asiaan – sinun kaltaisiesi yrittäjien kanssa työskentelyyn. Firman exit-kuntoon laittaminen tuntui aluksi vaikealta, koska kirjallisuutta aiheesta oli aika vähän. Suurimman osan asioista jouduin opettelemaan kantapään kautta, ja siksi prosessi otti oman aikansa. Kirjoitin yrityksen exit-kuntoon laittamisesta tietokirjan yhdessä Kim Väisäsen ja Katleena Kortesuon kanssa. Ladattuasi Tulostulva® Täyskäännös -oppaan saat alennuskoodin myös tähän teokseen. 

Lataa oma Tulostulva® Täyskäännös -oppaasi tästä.👇

Tyytyväisiä asiakkaita:

Anna Aaltonen

”Ne Jääskeläisen uutiskirjeet, ne blogit, ne oppaat. Kerrankin joku puhuu asioista oikeilla nimillä ja ymmärtää lisäksi yrittäjän arkea. Jos vertaa netin besserwissereihin, on ero huima. Monessa isossa organisaatiossa on varaa (tätä ihmettelen ihan oikeasti, että onko) käyttää aikaa ja rahaa erilaiseen organisaation ”kehittelyyn”, joka harvoin tuottaa mitään. Emme me voi sellaista tehdä, siihen ei ole yksikertaisesti rahaa. Jääskeläisen neuvot sen sijaan tulevat nopeasti ja selkeästi. Ja ovat kaiken lisäksi toteuttamiskelpoisia. En minä halua käyttää aikaani päiväkausia asioiden pohtimiseen, jos maalin näkee tunnissa.”

Anna Aaltonen, Senior Consultant, CEO, MSc @ Coala Oy

Jukka Palokangas

”Asuin osan lapsuudessani rivitalossa, jonka keittiöstä näkyi suoraan pihan poikki kulkevalle tielle. Noita teitä sitten poikaporukassa sahattiin pyörillä eestaa. Eräässä asunnossa asui veljekset, joista nuorempi ei omistanut itselleen sopivaa pyörää vaan joutui lainaamaan aina liian isoa. Keittiön pöydän ääreltä näki kuinka ensin ikkunan ohi ajoi pyörillään poikalauma ja sen perästä hetken päästä ikkunan ohi juoksi tämä kyseinen poika pyörä vieressään sarvista kiinni pitäen. Hän teki sitä sitkaasti pitkään enkä muista että hän olisi koskaan valittanut siitä.

Minusta ajoittain tuntuu, että yrittäjänä olen tuo poika liian ison pyörän kanssa yrittäen pysyä muiden perässä. Jannen Tulostulvan avulla vihdoin päästiin konkreettisiin kipupisteisiin, joihin on parasta ensimmäisenä keskittyä. Pyörä ei ehkä muutu taikaiskusta sopivan kokoiseksi, mutta nyt on kuitenkin tunne, että oikeita asioita tekemällä pysyy keula oikeassa suunnassa ja ennen pitkään jossain vaiheessa kettinkiä sotketaan satulasta käsin. Samalla sitä huomaa, että mitä on jo onnistunut rakentamaan ja kehua itseään siitä.”

Jukka Palokangas, toimitusjohtaja, yrittäjä @ Kuntoutuspalvelu Paju Oy

Joni Jaakkola

”11 vuotta päätoimisena yrittäjänä olen huomannut, että tasaisin väliajoin johtamiani yrityksiä ja minua yrittäjänä vaivaa yksi asia: en saa käsissäni olevasta potentiaalista lähellekään parasta irti. Yömyöhään tuijoitan pankkitilin saldoa ja mietin: ”kauhea meininkin mutta missä kaikki rahat on?” Tavallaan kaikki on mainiosti mutta kehitys- ja kasvuhakuisena yrittäjänä tasannevaiheet syö miestä rotan lailla. Jannen kanssa huomasin, että parasta lääkettä tähän vaivaan on miettiä vastaukset niihin ratkaiseviin kysymyksiin, joita itse ei osaa kysyä. Kun samojen firmojen tuloksia, taseita ja prosesseja tuijottaa riittävän kauan on hankala huomata kaikki tekemiseen vuosien saatossa juurtuneet aika- ja energiasyöpöt sekä fokuksen siirtyminen pois sieltä mistä yrittäjänä saan kaikkein tärkeimmät asiat: paksun leivän pöytään ja vapauden tehdä sitä mistä tykkää silloin kun tykkää. Jannea haluan kiittää ammattitaitoisesta ja suoraviivaisesta sparrailusta johtamisessa, numeroissa ja yrittäjän elämässä ja erityisesti raakarehellisestä kovasta rakkaudesta: kysytään kysymyksiä, jotka mielellään lakaisisi maton alle mutta joista usein löytyy ratkaisun avain.”

Joni Jaakkola, toimitusjohtaja, yrittäjä @ Optimal Performance Oy & Optimal Performance Center Finland Oy

Timo Koola

”Olen vuosikausia tehnyt turvallista konsultointia, joka maksaa palkan ja on kelvollisen voitollista, mutta ei kuitenkaan eroa olennaisesti palkkatyöstä. Tähän kutinaan etsin raapimapuuta ja löysin sen. Keskustelu Jannen kanssa avasi silmäni aivan uudelle tavalle ajatella osaamistani ja keskustelua seuraavana yönä heräsin kirjoittamaan palvelukuvausta. Suosittelen tätä kymmenestä vastaantulijasta kymmenelle.”

Timo Koola, yrittäjä, konsultti @ Skadi Oy

Miika Soronen

”Taskuhallitus on kyllä mieletön innovaatio. Saa sen, mitä oikealta hallitukselta, mutta ei sitoudu juridisesti yhtään mihinkään. Diili on hävyttömän reilu asiakkaan kannalta. Janne uskaltaa sanoa neuvot suoraan, mutta kivasti. Ekan palaverin perusteella tienasin luultavasti koko vuoden taskuhallituslaskut. Joten lämmin suositus!”

Miika Soronen, yrittäjä @ Miika Soronen Oy

Joko riittää odottelu? Lataa opas tästä 👇.

Janne K. Jääskeläinen

Ei tarvetta Tulostulva® Täyskäännösoppaalle? Tsekkaa muut ilmaiset oppaani tästä.